Adete 2 gün kala test bakar mısınız lütfen🙏🏼

Karın ve kasıkta ağrı,şişkinlik,biraz gaz ve kabızlık,sarı akıntı ve son 1 kaç günde çok çok hafif göğüste farklılık hissettim
Benimde Haziran'da sekizinde adet günüm görünüyor ama benim bu gün hafif kasık ağrım var belimde ağrım var hafif göğüs ağrısı hiç yok işte her ay goguslerimde aşırı ağrı olurdu

Benimde Haziran'da sekizinde adet günüm görünüyor ama benim bu gün hafif kasık ağrım var belimde ağrım var hafif göğüs ağrısı hiç yok işte her ay goguslerimde aşırı ağrı olurdu
İşte adetle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı o yüzden insan çözemiyor sizin ne kadar geçti ilişki üzerinden ?

Yaşadığınız ilişkilerden 14 15 gün sonra testler yapın belki belirti yaşamazsınız

Arkadaşlar bugün test yaptım onn üzerine kan verdim gecikmemin 2 günü değerim 26 normal mi
Normal 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım artarsa süper gelişme. Benimde son adete göre 4hafta2gün diyor ama yarın ikinci kan değerim çıkıcak inşallah artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…