- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test kaç dk içinde ikinci çizgiyi gösterdi? bir beta hcg verin 2 günde bir tekrar verin artış hızına bakın her 48 saatte bir yaklaşık 2 kat artması gerek. etrafınıza duyurmadan önce artış hızını takip edin. bu süreçte ağır kaldırmayın bitki çaylarından ananastan vs uzak durun uzanma eğilme gibi hareketleri dikkatli yapın. var gibi gözüküyor umarım hayırlısıyla güzel haberler alırsın
Pazartesi günü adet günüm olmazsam kan vericem inşallah çok teşekkür ederim çok mutlu oluyorum böyleBenimde regle 4 gün kala böyle silik çıktı kan verdiğimde pozitifti ,kan verin mutlaka
Eğer folik asit kullanmıyorsan adeti bekleme bence. Ben adetime 3 gün kala verdim doktor direkt ilaç başladıPazartesi günü adet günüm olmazsam kan vericem inşallah çok teşekkür ederim çok mutlu oluyorum böyle
Merhaba sonucunuz ne çıktı inşallah hamilesinizdirDünden beri folibol kullanıyorum canım ilk kez başıma böyle geliyor bugün 4 tane test yaptım 5 dakika içinde hepsi silik çıktı umarım vardır hüsrana uğramak istemiyorum Allah razı olsun senden yardımcı olduğun için canım benim
Maalesef canım hamile değilim adetime kadar hep silik çizgi çıktı kan verdim 1.20 çıktı adette olmadım hala anlamadım onca test nasıl oldu öyleMerhaba sonucunuz ne çıktı inşallah hamilesinizdir
Ay benim de böyleydi adete 3 gün kala ve şuan 7.haftamdayım, inşallah senin de öyledir hemen kan verip netleştiröncelikle merhaba kızlar adetime 3 var göğüslerim şiş alt karnım şiş şeffaf akıntım var bu ay eşimle sıkı çalışma yaptık adete 3 gün kala idrar testi 4 dakikada silik çıktı hayalet gibi yani sizce varmı şimdiden teşekkür ederim![]()
Değerleriniz nasıl artmıştıAy benim de böyleydi adete 3 gün kala ve şuan 7.haftamdayım, inşallah senin de öyledir hemen kan verip netleştir![]()
İlk başlarda 4 katı sonra 2 katı artış gösterdi ben kese gördükten sonra baktırmadım tekrarDeğerleriniz nasıl artmıştı
Bende adetime 6 gün kala 4 Mayıs'ta kan verdim 33.87 çıktıİlk başlarda 4 katı sonra 2 katı artış gösterdi ben kese gördükten sonra baktırmadım tekrar