- 23 Temmuz 2022
- 73
- 51
- 38
- 31
- Konu Sahibi Demetcikkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benimki de net değil hatta şimdi bakınca göremiyorum sanki Bile . Hem üzgünüm hem heyecanlı biraz daha bekliyim en iyisiBence var canim gorunuyorama tavsiyem cook heyecanlanmadan gununu beklemen bende adetime 3 gun kala ikinci cizgiyi gordum fakat seninki kadar net degildi yinede asiri umutlanip sonrasinda adet oldum o yuzden artik guvenmiyorum bence yarin kan testi de yaptirabilirsin
![]()
InsAllah hayirlisiyla vardir canim ama o hissi biliyorum ufacik cizgide bile umutlanmakYa benimki de net değil hatta şimdi bakınca göremiyorum sanki Bile . Hem üzgünüm hem heyecanlı biraz daha bekliyim en iyisi![]()
Ay ben de bir gelişme var mı diye bakmaya geldimHayır yapmadım cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum
Her ay o kadar çok test yaptim ki hepsi olumsuzdu o yüzden çok korkuyorumAy ben de bir gelişme var mı diye bakmaya geldimValla yerinizde olsam heyecandan sabahı zor edip test almaya koşmuştum hep bu tezcanlılık beni bitiriyor
![]()
Tekrar test yaptınız mı?ilk paylastığınızda cizgi varBu ay ovulasyon testi denedim ilk defa. Ondaki çift çizgi bile beni o kadar çok mutlu etti ki . İnşallah bu testte de görürüm. Rabbım isteyen herkesin kucağını doldursun insallaaahhh
İnşallah duanız kabul olur. Allah isteyen ve bakabilecek herkese çocuk nasip etsinHer ay o kadar çok test yaptim ki hepsi olumsuzdu o yüzden çok korkuyorumbu ay hiç bir belirti yaşamadım. Sadece sol kasik agrisi çok hafif. Bel ağrısı ve goguslerim balon gibi ama acımıyor. Yarın adet gunum sabah yapacağım bakalım. Dua edin bana
![]()
Hamilelik var gibi 2 3 gün sonra testi tekrarlayın yada kan verin daha iyi sonuç alırsınızEki Görüntüle 3181685 kizlar bugün erken gebelik gesti yaptım.