Adete 3 gun kala aksam yapilan normal test

Demetcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
73
51
38
31
20221221_222242.webp
kızlar merhaba. adetime 3 gün var ve sol kasigima giren kramplar sonucu dayanamadım bu saatte test yaptim . Ben silik bir çizgi görüyorum. Ama eşim göremedi. Sizce var mıdır. İlk çocuk olacak . 6 aydır deniyoruz . Çok heyecanliyim . Erken gebelik testi değil bu arada normal gebelik testi . Ovulasyon kolisinin içinden çıkanlardan. Lütfen yorum yapar mısınız sizde goruslerinizi

Bence var canim gorunuyor😍 ama tavsiyem cook heyecanlanmadan gununu beklemen bende adetime 3 gun kala ikinci cizgiyi gordum fakat seninki kadar net degildi yinede asiri umutlanip sonrasinda adet oldum o yuzden artik guvenmiyorum bence yarin kan testi de yaptirabilirsin🥰

Bence var canim gorunuyor😍 ama tavsiyem cook heyecanlanmadan gununu beklemen bende adetime 3 gun kala ikinci cizgiyi gordum fakat seninki kadar net degildi yinede asiri umutlanip sonrasinda adet oldum o yuzden artik guvenmiyorum bence yarin kan testi de yaptirabilirsin🥰
Ya benimki de net değil hatta şimdi bakınca göremiyorum sanki Bile . Hem üzgünüm hem heyecanlı biraz daha bekliyim en iyisi 😭

Ya benimki de net değil hatta şimdi bakınca göremiyorum sanki Bile . Hem üzgünüm hem heyecanlı biraz daha bekliyim en iyisi 😭
InsAllah hayirlisiyla vardir canim ama o hissi biliyorum ufacik cizgide bile umutlanmak🥹 bizde 6 ay olacak deneyeli olmuyor yinede yarin tekrar yap yada kan ver icin rahat etsin😍

Ben görüyorum çizgi, aşırı silik bir çizgi değil bence. Ama bu testler erken gebelik testi değil diye biliyorum o yüzden çok fazla umutlanmayın derim. Adetten 6 gün öncesine kadar yüksek oranda doğru çıkan testler var eczaneden yarın onlardan alıp yapabilirsiniz ♥️

Ay ben de bir gelişme var mı diye bakmaya geldim 😂 Valla yerinizde olsam heyecandan sabahı zor edip test almaya koşmuştum hep bu tezcanlılık beni bitiriyor 😂
Her ay o kadar çok test yaptim ki hepsi olumsuzdu o yüzden çok korkuyorum 😭 bu ay hiç bir belirti yaşamadım. Sadece sol kasik agrisi çok hafif. Bel ağrısı ve goguslerim balon gibi ama acımıyor. Yarın adet gunum sabah yapacağım bakalım. Dua edin bana 😭

Bu ay ovulasyon testi denedim ilk defa. Ondaki çift çizgi bile beni o kadar çok mutlu etti ki . İnşallah bu testte de görürüm. Rabbım isteyen herkesin kucağını doldursun insallaaahhh

Bu ay ovulasyon testi denedim ilk defa. Ondaki çift çizgi bile beni o kadar çok mutlu etti ki . İnşallah bu testte de görürüm. Rabbım isteyen herkesin kucağını doldursun insallaaahhh
Tekrar test yaptınız mı?ilk paylastığınızda cizgi var

Her ay o kadar çok test yaptim ki hepsi olumsuzdu o yüzden çok korkuyorum 😭 bu ay hiç bir belirti yaşamadım. Sadece sol kasik agrisi çok hafif. Bel ağrısı ve goguslerim balon gibi ama acımıyor. Yarın adet gunum sabah yapacağım bakalım. Dua edin bana 😭
İnşallah duanız kabul olur. Allah isteyen ve bakabilecek herkese çocuk nasip etsin 🙏

20221223_214923.webp
gebelik testi yoktu bende ovulasyon testi yapayım dedim böyle çıktı. Sıvı alimina da dikkat etmedim yapmadan yarım saat öncesinde 3 4 su bardağı çay içtim. Adete 1 gün kala tekrar yumurtluyor olamam herhalde. Hamilelikte böyle çıkar mı bilgisi olan var mı

Allahim isteyen herkesin kucağını doldursun öyle mutlu oldum ki inşallah doğrudur hem korku hem heyecan sardı beni

kızlar kan testi yaptırdım 34.71 cikti . Çok mu küçük bir değer. Normalde bugün bat günüm. Erken yaptırdım diye mi böyle düşük çıktı. Internetten baktigima göre 1 haftalik olunca değer 5-50 arası değişirmiş . Çok korkuyorum düşük diye deger

Back
X