Adete 3 gun kala aksam yapilan normal test

kızlar kan testi yaptırdım 34.71 cikti . Çok mu küçük bir değer. Normalde bugün bat günüm. Erken yaptırdım diye mi böyle düşük çıktı. Internetten baktigima göre 1 haftalik olunca değer 5-50 arası değişirmiş . Çok korkuyorum düşük diye deger
Canım merhaba değerin düşük değil şuan gayet iyi yeni yüksekliyor iki gün sonra aynı herde tekrar ver en az 55 olursa sağlıklıdır 🤲inşallah saglikla ilerlesin

Canım merhaba değerin düşük değil şuan gayet iyi yeni yüksekliyor iki gün sonra aynı herde tekrar ver en az 55 olursa sağlıklıdır 🤲inşallah saglikla ilerlesin
Çok teşekkür ederim inşallah 🙏 6 aydır bebeğimi bekliyorum inşallah sorunsuz olur . Rabbım isteyen herkese yaşatsın 🙏

Çok teşekkür ederim inşallah 🙏 6 aydır bebeğimi bekliyorum inşallah sorunsuz olur . Rabbım isteyen herkese yaşatsın 🙏
Amin canım benim🤲🤲 bende 13 aydır bekliyorum seni çok iyi anlıyorum geçen ay kimyasal oldu bu ayda pozitif gördüm adetin gecikmesini bekliyorum rabbim nasip ederse inşallah 🤲🤗

Amin canım benim🤲🤲 bende 13 aydır bekliyorum seni çok iyi anlıyorum geçen ay kimyasal oldu bu ayda pozitif gördüm adetin gecikmesini bekliyorum rabbim nasip ederse inşallah 🤲🤗
İnşallah güzel haberleri alirsin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bize de sağlıklı hamilelik doğum nasip etsin inşallah 💗🥰🙏

Eki Görüntüle 3180385 kızlar merhaba. adetime 3 gün var ve sol kasigima giren kramplar sonucu dayanamadım bu saatte test yaptim . Ben silik bir çizgi görüyorum. Ama eşim göremedi. Sizce var mıdır. İlk çocuk olacak . 6 aydır deniyoruz . Çok heyecanliyim . Erken gebelik testi değil bu arada normal gebelik testi . Ovulasyon kolisinin içinden çıkanlardan. Lütfen yorum yapar mısınız sizde goruslerinizi
Ben ikinci çizgiyi görüyorum, inşaallah sağlıklı bir gebeliktir

Bence var canim gorunuyor😍 ama tavsiyem cook heyecanlanmadan gununu beklemen bende adetime 3 gun kala ikinci cizgiyi gordum fakat seninki kadar net degildi yinede asiri umutlanip sonrasinda adet oldum o yuzden artik guvenmiyorum bence yarin kan testi de yaptirabilirsin🥰
Merhaba, gebelik belirtileri var mıydı

Back
X