Adet gelmeden kusma olması bana pek makul gelmiyor. İleriki haftalarda yaşarsın çünkü bunları. İdrar koyulasmasi da olmaz. Bana bu anlattiklarin taş/kim dökuyormussun izlenimi verdi. Tabi adette yaklaştığı için belirtiler karışmış bence. Yine de gecikme yaşayınca test ver. Böyle belirtilerden anlaşılmaz gebelik. Benimde belirti yaşayıp negatif gördüğüm çok durum oldukızlar adet olmama üç gün oldu ilk olarak kusma ve bulantı yaşadım daha sonra ara ara kasık ağrısı bel ağrısı başladı.. idrarımın rengi koyulaştı varislerim patlayacak kadar şişti şimdide göğüs hassasiyeti… sizce bunlar hamilelik belirtisi mi
benAdet gelmeden kusma olması bana pek makul gelmiyor. İleriki haftalarda yaşarsın çünkü bunları. İdrar koyulasmasi da olmaz. Bana bu anlattiklarin taş/kim dökuyormussun izlenimi verdi. Tabi adette yaklaştığı için belirtiler karışmış bence. Yine de gecikme yaşayınca test ver. Böyle belirtilerden anlaşılmaz gebelik. Benimde belirti yaşayıp negatif gördüğüm çok durum oldu
kusma belkide çok alkol aldım onunla alakalıdır bilmiyorum:) zaten planlı gebelik değil bir kızım var cok iülür olursa süpriz olurAdet gelmeden kusma olması bana pek makul gelmiyor. İleriki haftalarda yaşarsın çünkü bunları. İdrar koyulasmasi da olmaz. Bana bu anlattiklarin taş/kim dökuyormussun izlenimi verdi. Tabi adette yaklaştığı için belirtiler karışmış bence. Yine de gecikme yaşayınca test ver. Böyle belirtilerden anlaşılmaz gebelik. Benimde belirti yaşayıp negatif gördüğüm çok durum oldu
Zaten bilirsin az çok belirtileri bir tane gebelik geçmiş başındankusma belkide çok alkol aldım onunla alakalıdır bilmiyorum:) zaten planlı gebelik değil bir kızım var cok iülür olursa süpriz olur
O zaman idrar koyulasmasi da alkolle alakalı olabilirkusma belkide çok alkol aldım onunla alakalıdır bilmiyorum:) zaten planlı gebelik değil bir kızım var cok iülür olursa süpriz olur
yok üç gün geçti üstünden hala aynıO zaman idrar koyulasmasi da alkolle alakalı olabilir
evet içimde var gibi bi his var az kaldı bende heyecanlandım:)Zaten bilirsin az çok belirtileri bir tane gebelik geçmiş başından
Hayırlısı olsun o zaman:)
Merhaba dıpıl marka testte kuruma çizgisi gördünüzmuKızlar birşey soracağım ben erken gebelik testi yapmıştım 3-4 gün önce silik çıktı bugun DIPILL marka test yaptım normal genelik testi hiç bişey çıkmadı ama bu marka çok ucuzdu internetten aldım ama çıkmadı şimdi pridoctor erlay aldım acaba yapsam çıkarmıki fotoğraftaki dıpıl marka normal test yarın regl günüm 4 gün kala erken testte silik çıkmıştı
Görmedim kuruma canım hatta test güvenilir baya , negatif çıkarmıştı bende kandada çıkmadı yani gğvene bilirsinMerhaba dıpıl marka testte kuruma çizgisi gördünüzmu
Bende hemen bi çizgi çıktı kuruyunca netleşti ama gri bi çizgi acaba kuruma cizgisimi dedim eczaneden almıştım hiç kullanmadığım bi marka inşallah yaniltmiyordurGörmedim kuruma canım hatta test güvenilir baya , negatif çıkarmıştı bende kandada çıkmadı yani gğvene bilirsin
Fotoğrafı varmı canım 2 çizgi olsa pozitif oluyor hatta diğeri silikte olabilirBende hemen bi çizgi çıktı kuruyunca netleşti ama gri bi çizgi acaba kuruma cizgisimi dedim eczaneden almıştım hiç kullanmadığım bi marka inşallah yaniltmiyordur
Kaç test yapmıştın canım bu markadan telefonda çok belli olmuyor ama çıplak gözle belli yinede çekip atayım birinci dakikada çıktı kuruyunca tamamen belli oldu yarın adet olmam lazım inşallah olmamda hamileyimdir erken gebelik testi yaptım ondada varla yok arasi golge gibi bisey cikdi oncomed marka diye onuda yeni kullanmistimFotoğrafı varmı canım 2 çizgi olsa pozitif oluyor hatta diğeri silikte olabilir
Canım testeki çizgi askında pempebmsi duruyor istersen için rahat etmeli bence kan verebilirisn yda 2 gün daha bekle tekrar bir test yap bende şuan gecikmedeym bende bekledim bi kaç gün ama bu testte ben kurum açizgisi yaşamadım eğer dediğin gibi ilk 5 dakiakda gördüysen vardır ve daha yenidir çünkü çoğu doktor rn az 1 hafts gecikince test yapın diyor inşallah vardır canımKaç test yapmıştın canım bu markadan telefonda çok belli olmuyor ama çıplak gözle belli yinede çekip atayım birinci dakikada çıktı kuruyunca tamamen belli oldu yarın adet olmam lazım inşallah olmamda hamileyimdir erken gebelik testi yaptım ondada varla yok arasi golge gibi bisey cikdi oncomed marka diye onuda yeni kullanmistim
Evet canım pembesi çalar bi renk var aslında da yinede testlerden yana çok hüsrana uğradığım için açıkçası emin olamıyorum yarın benim kesin adet olmam gerek eğer adet olmazsam tekrar test yapmayı düşünüyorum. İlk dakikada görmüştüm aslında kuruyunca belirgin olmuştu inşallah vardır canım ikimizindeCanım testeki çizgi askında pempebmsi duruyor istersen için rahat etmeli bence kan verebilirisn yda 2 gün daha bekle tekrar bir test yap bende şuan gecikmedeym bende bekledim bi kaç gün ama bu testte ben kurum açizgisi yaşamadım eğer dediğin gibi ilk 5 dakiakda gördüysen vardır ve daha yenidir çünkü çoğu doktor rn az 1 hafts gecikince test yapın diyor inşallah vardır canım
Kaç defa hamile kaldınız daha gebeliğin iklimleri mide bulantısı kusma olmaz diyorsunuzAdet gelmeden kusma olması bana pek makul gelmiyor. İleriki haftalarda yaşarsın çünkü bunları. İdrar koyulasmasi da olmaz. Bana bu anlattiklarin taş/kim dökuyormussun izlenimi verdi. Tabi adette yaklaştığı için belirtiler karışmış bence. Yine de gecikme yaşayınca test ver. Böyle belirtilerden anlaşılmaz gebelik. Benimde belirti yaşayıp negatif gördüğüm çok durum oldu
Gebeliğin en erken belirtileri ;Adet gelmeden kusma olması bana pek makul gelmiyor. İleriki haftalarda yaşarsın çünkü bunları. İdrar koyulasmasi da olmaz. Bana bu anlattiklarin taş/kim dökuyormussun izlenimi verdi. Tabi adette yaklaştığı için belirtiler karışmış bence. Yine de gecikme yaşayınca test ver. Böyle belirtilerden anlaşılmaz gebelik. Benimde belirti yaşayıp negatif gördüğüm çok durum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?