Evet bende öyle biliyorum ama 14 şubata randevu verdi cuma günü sağlık ocağına mı versemki oda hemen çıkmıyorYani 2 günde bir vermen lazım ki artışı görelim sagliklimi diye kimyasalda olabilir
Canm benmde 3 ay önce kimyasal oldu bende korkuyorum suan ama acilde kanı almak istemtor beta için diyinceCanım. Ben hep acilden verdim başıma 2 kere geldi kimyasal birkerede zaten kürtaj oldum o yüzden ben aşırı tedirginim allah senin başına vermesin
Acilden kan ver istersen doktorumdan randevu alcam ona göre de benimde 36 çıkmıştı ama bence gebesinKızlar merhaba adete 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı bugun kan verdim 29.8 çıktı 2 günde bir vermene gerek yok dedi pozitif zaten dedi 14 şubata randevu verdi son adet tarihim 5 ocakta oldum 10 ocakta bitti normalmi sizce 3 ay öncesi de test yaptığımda çok silik çıkmıştı adetim 10 gün geçmesine rağmen beta 6ydı sonra 12 oldu sonra 5e düştü ve adet oldum sizce şuan nasıl kesin hamilemiyim çok merak ediyorum heyecanlıyım kasık ağrım var
Hadi inşalllah canımAcilden kan ver istersen doktorumdan randevu alcam ona göre de benimde 36 çıkmıştı ama bence gebesin
Ben adete 2 gün kala verdim 176 çıktı sonra adet gecikmemin 3. Günü tekrar verdim 810 çıktı bence 2-3 günde bir kan verilmesi lazım değer takibi icinKızlar merhaba adete 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı bugun kan verdim 29.8 çıktı 2 günde bir vermene gerek yok dedi pozitif zaten dedi 14 şubata randevu verdi son adet tarihim 5 ocakta oldum 10 ocakta bitti normalmi sizce 3 ay öncesi de test yaptığımda çok silik çıkmıştı adetim 10 gün geçmesine rağmen beta 6ydı sonra 12 oldu sonra 5e düştü ve adet oldum sizce şuan nasıl kesin hamilemiyim çok merak ediyorum heyecanlıyım kasık ağrım var
Bugun verdim 90 çıktı canmBen adete 2 gün kala verdim 176 çıktı sonra adet gecikmemin 3. Günü tekrar verdim 810 çıktı bence 2-3 günde bir kan verilmesi lazım değer takibi icin
Ee güzel yükselmiş işteBugun verdim 90 çıktı canm
Maşallah benim testime de bakarmisin canım bata 2 var göğüslerim ağrıyo şişkinlik var bideKızlar merhaba adete 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı bugun kan verdim 29.8 çıktı 2 günde bir vermene gerek yok dedi pozitif zaten dedi 14 şubata randevu verdi son adet tarihim 5 ocakta oldum 10 ocakta bitti normalmi sizce 3 ay öncesi de test yaptığımda çok silik çıkmıştı adetim 10 gün geçmesine rağmen beta 6ydı sonra 12 oldu sonra 5e düştü ve adet oldum sizce şuan nasıl kesin hamilemiyim çok merak ediyorum heyecanlıyım kasık ağrım var
Canım çok belli olmuyor fotoğrafta kan ver benim adete 4 gün kala çıktıMaşallah benim testime de bakarmisin canım bata 2 var göğüslerim ağrıyo şişkinlik var bide
Yok yarın regli günüm ona göre vercem erken verince hüsran oluyoCanım çok belli olmuyor fotoğrafta kan ver benim adete 4 gün kala çıktı
Allah gönlünüzden geçenleri versin inşallahYok yarın regli günüm ona göre vercem erken verince hüsran oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?