Adete 3 gün kala bhcg

silakotann

Hayırlısı
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
89
37
3
33
Arkadaşlar dün adetime 3 gün vardı. Ve ben kan verdim. Bhcg değerm 110 cıktı. Evde yaptığım test pozitif çıktı hatta clearblue nun dijital testini aldım. 2-3 + sembolleri vardı. Sizce değerim düşer mi adet günümde. Nasıl şimdi değerim iyi kötü mü

Arkadaşlar dün adetime 3 gün vardı. Ve ben kan verdim. Bhcg değerm 110 cıktı. Evde yaptığım test pozitif çıktı hatta clearblue nun dijital testini aldım. 2-3 + sembolleri vardı. Sizce değerim düşer mi adet günümde. Nasıl şimdi değerim iyi kötü mü
Bence çok güzel çıkmış bundan sonrası Allah ın takdiri. Benim adetime 3 gün kala 67 çıkmıştı şu an normal bir şekilde devam ediyoruz çok şükür. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza

Ay gerçekten mi. Çok mutlu oldum. Sizin kaç haftalık oldu peki
Biz şu an 8+3 teyiz çok şükür. Ben iki hafta bekledim doktora gidene kadar gider gitmez de hem bebeği gördüm hem de kalp atışını aldım. 6+1 di ilk gittiğimde.

Öğretmenim ve karne haftasındayım.
Sizde haklısınız o zaman mümkün olduğu kadar ayakta kalmamaya çalışın diyelim. Gerçi şöyle bir gerçek var bebiş annesine tutunmak isterse tutunur en iyisi stres yapmadan sakince bu zamanın tadını çıkarmak

Degeriniz neden dussun gayet guzel cikmis.
Hayirli olsun.
1 gun ara ile tekrarlayin ikiye katlaniyor mu diye.

Bence de değer gayet iyi... ama tekrar kan baktırmak için acele etmeyin, adet geçsin bir hafta sonra baktırın. O zaman kadar netleşir zaten.

Çok. Güzel canım. Benim adete 3 gun kala 69,4 tu.sayilar çok önemli değil önemli olan artışının iki.kat artması.:)tebrikler

Ben yanlış hatırlamıyorsam adetim den 1 1.5 hafta sonra gittim kan testine 248 çıkmıştı suan 37+1 iz sizlere de hayırlı olsuuun ^-^

Canım benim de adetten 2 gün önce 88 çıktı şimdi 5+4 olduk keseyi bile gördük sana da hayırlı olsun :))

Back
X