Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle soyliyim biraz düzensiz oluyorum bazen 3 ,4 gün flan erken oluyorum o yüzden kafam baya karışık banada yüksek geldi biraz içim içimi yiyorOnu takip etmek lazım kuzum. Regline göre çok erken yükselmiş. Çoğul gebeliklerde daha yüksek olduğunu biliyorum ama o kadar erken dönemde o kadar yükselir mi emin değilim. İki gün arayla tekrar yap bakalım kuzum 2 kat artacak mı
Onu takip etmek lazım kuzum. Regline göre çok erken yükselmiş. Çoğul gebeliklerde daha yüksek olduğunu biliyorum ama o kadar erken dönemde o kadar yükselir mi emin değilim. İki gün arayla tekrar yap bakalım kuzum 2 kat artacak m
Ay belkide erken yumurtlamadır o zaman kız. Değerin yüksek yani. Kimyasal da olsa bu kadar olmaz herhalde. Ki genelde kimyasalların daha yavas yükseliyor. Ay bence sende hiç problem yok. İyi düşün iyi olsunŞöyle soyliyim biraz düzensiz oluyorum bazen 3 ,4 gün flan erken oluyorum o yüzden kafam baya karışık banada yüksek geldi biraz içim içimi yiyor
Ayy çok teşekkür ederim inşallah güzel dualarından eksik etme benideAy belkide erken yumurtlamadır o zaman kız. Değerin yüksek yani. Kimyasal da olsa bu kadar olmaz herhalde. Ki genelde kimyasalların daha yavas yükseliyor. Ay bence sende hiç problem yok. İyi düşün iyi olsunbelkide erken yumurtlamadır ve değerin de gayet normaldir. Bilmiyoruz ki
iki gün sonra tekrar ver. Ki bence gayet güzel artacak. Ve Allah ın izniyle de bir sıkıntı, bir olumsuzluk da olmayacak
ay hiç karamsara bağlama. Bekleyelim bakalım. Rabbim hayırlısını nasip etsin
![]()
Tamam canım sen de testi tekrarladığında haberdar et balımAyy çok teşekkür ederim inşallah güzel dualarından eksik etme benide![]()
Bugün tekrar kan verdim ve degerim 760 çıkmışTamam canım sen de testi tekrarladığında haberdar et balım![]()
Var gibi görünüyor yarın sabah ilk idrarla dene koyulaşmasına bak
Yarin acilde kan vermeye karar verdim erken mi bilmiyorum ama varsa da çıkar en azındanVar gibi görünüyor yarın sabah ilk idrarla dene koyulaşmasına bak
Tabiki , ilk kana sonra idrara geçiyor. Eğer varsa küçükte olsa bir değer çıkacaktırYarin acilde kan vermeye karar verdim erken mi bilmiyorum ama varsa da çıkar en azından![]()
Kesinlikle idrara bile geçmiş demekki ki silik çizgi ile çıktı birde adete 3 gün kala daha önce adet bir gün gecikti yaptım hiç Bir şekilde ikinci çizgi görmedim ama bunda hemen çıktı silikte olsa diğer evladimi da silik çizgi ile öğrenmiştimTabiki , ilk kana sonra idrara geçiyor. Eğer varsa küçükte olsa bir değer çıkacaktır
Bende de bu belirtiler vardı pozitif çıktı şuan değerlerime bakıyorlar iki günde bir bakalım hayırlısıMerhababende bugün iki tane gebelik testi yaptım ikiside aynı marka birisi kaset test diğeri strip çubuk testti ilk çubuk test yaptım ikinci çizgi silik çıktı aradan iki saat geçti ikinci testi yaptım oda kaset testti onda da anında ikinci çizgi silik çıktı adetime 3 gün var henüz ben de bazı belirtilere dayanarak test yapmak istedim sonuç silik çizgiler sizce pozitif mıdır daha önceki ay da 4 test falan yapmıştım hiç birinde ikinci silik cizgi çıkmadı da
Ay çok sevindim her şey yolunda o zamanBugün tekrar kan verdim ve degerim 760 çıkmış![]()
Kaç günde bir regl oldun ve kac gun surdu son reglinBende de bu belirtiler vardı pozitif çıktı şuan değerlerime bakıyorlar iki günde bir bakalım hayırlısı![]()
Hayırlı olsunBende de bu belirtiler vardı pozitif çıktı şuan değerlerime bakıyorlar iki günde bir bakalım hayırlısı![]()
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBende de bu belirtiler vardı pozitif çıktı şuan değerlerime bakıyorlar iki günde bir bakalım hayırlısı![]()
2 gun sonra yeniden kan verin degerin guzel arttigindan emin oldugunuzda daha sonra kadin dogum randevusu alabilirsiniz ilk kandan sonra mutlaka tekrar beta baktırmak gerekiyorRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbende sabah acilde kan verdim sonucu 33.6 çıktı iki gün var henüz beklenen adete acildeki doktor da pozitif dedi bakalım ayın 5 ine kadın doğumdan randevu aldım inşallah o zamana kadar değerim yükselir