Peki iki gün sonra değerin kaç olması gerekiyor2 gun sonra yeniden kan verin degerin guzel arttigindan emin oldugunuzda daha sonra kadin dogum randevusu alabilirsiniz ilk kandan sonra mutlaka tekrar beta baktırmak gerekiyor
Peki iki gün sonra değerin kaç olması gerekiyo
En az yüzde 60 artmasi gerekiyor genelde iki kata yakin artiyorPeki iki gün sonra değerin kaç olması gerekiyor
Anladım peki pzt tekrar ederim kandaki artışa baktiririmEn az yüzde 60 artmasi gerekiyor genelde iki kata yakin artiyor
Benim biraz düzensiz bazen günü güne olmuyorum ben mesela 26 oluyorsam 23 de olduğumda oluyor regl 5 gün sürüyorKaç günde bir regl oldun ve kac gun surdu son reglin
İnşallah Rabbım sevincimizi boşa çıkarmasın İnşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbende sabah acilde kan verdim sonucu 33.6 çıktı iki gün var henüz beklenen adete acildeki doktor da pozitif dedi bakalım ayın 5 ine kadın doğumdan randevu aldım inşallah o zamana kadar değerim yükselir
Evet ya biraz öyle oldu bugünde verdim degerim 4000 cikti folik asit başladıkAy çok sevindim her şey yolunda o zamanboşu boşuna evhamlandın kız. Hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
Bende bu ay 5 gun oldum bakalim bitti bugünBenim biraz düzensiz bazen günü güne olmuyorum ben mesela 26 oluyorsam 23 de olduğumda oluyor regl 5 gün sürüyor
Amin inşallahİnşallah Rabbım sevincimizi boşa çıkarmasın İnşallah
Dediğiniz gibi yaptım cumartesi günü 33.6 çıkan değerim dün yani beklenen adet günü 58.6 çıkmış bugün sonucu almaya gitmiştim sağlık ocağından ama oradaki aile hekimi buna gebelik diyemem dedi canım sıkıldı kafam karıştı neden böyle dedi acaba artış cokmu düşük ki kadın doğuma git dedi gebelik warsada bize bildir dedi anlam veremiyorum bu duruma ,2 gun sonra yeniden kan verin degerin guzel arttigindan emin oldugunuzda daha sonra kadin dogum randevusu alabilirsiniz ilk kandan sonra mutlaka tekrar beta baktırmak gerekiyor
İnşallah hersey yolunda gider moralinizi bozmayin önce birde kadin dogum görsün değerlendirsin ayin besine kadad degeriniz de yükselirDediğiniz gibi yaptım cumartesi günü 33.6 çıkan değerim dün yani beklenen adet günü 58.6 çıkmış bugün sonucu almaya gitmiştim sağlık ocağından ama oradaki aile hekimi buna gebelik diyemem dedi canım sıkıldı kafam karıştı neden böyle dedi acaba artış cokmu düşük ki kadın doğuma git dedi gebelik warsada bize bildir dedi anlam veremiyorum bu duruma ,ayın 5 i için de randevu aldım önümüzdeki pazartesi umarım değerler yüksek çıkar aile hekimi moralimi bozdu
Ay bin maşallahEvet ya biraz öyle oldu bugünde verdim degerim 4000 cikti folik asit başladık
Kimyasal gebelikte sağlıksız artar yani değerinin çok az artar seninki erken yumurtlama olabilir canım değerini tekrar ölçtürtArkadaşlar adetime 3 gün kala test yaptım Bi normal bide erken gebelik ikiside 2 çizgi çıktı kan tahlili verdim değer 350 çıktı kimyasal olabilirmi kafam karıştı adetten once olduğu için yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?