Adete 3 gün kala gebelik testi pozitif

sahinnn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
10
2
1
23
Arkadaşlar adetime 3 gün kala test yaptım Bi normal bide erken gebelik ikiside 2 çizgi çıktı kan tahlili verdim değer 350 çıktı kimyasal olabilirmi kafam karıştı adetten once olduğu için yardımcı olur musunuz

İnşallah Rabbım sevincimizi boşa çıkarmasın İnşallah

2 gun sonra yeniden kan verin degerin guzel arttigindan emin oldugunuzda daha sonra kadin dogum randevusu alabilirsiniz ilk kandan sonra mutlaka tekrar beta baktırmak gerekiyor
Dediğiniz gibi yaptım cumartesi günü 33.6 çıkan değerim dün yani beklenen adet günü 58.6 çıkmış bugün sonucu almaya gitmiştim sağlık ocağından ama oradaki aile hekimi buna gebelik diyemem dedi canım sıkıldı kafam karıştı neden böyle dedi acaba artış cokmu düşük ki kadın doğuma git dedi gebelik warsada bize bildir dedi anlam veremiyorum bu duruma ,ayın 5 i için de randevu aldım önümüzdeki pazartesi umarım değerler yüksek çıkar aile hekimi moralimi bozdu

İnşallah hersey yolunda gider moralinizi bozmayin önce birde kadin dogum görsün değerlendirsin ayin besine kadad degeriniz de yükselir

Kimyasal gebelikte sağlıksız artar yani değerinin çok az artar seninki erken yumurtlama olabilir canım değerini tekrar ölçtürt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…