Adete 3 gün kala gebelik testime bakar mısınız

miss35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
43
26
3
Hanımlar adetime 4 gün var. bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik. Dün hafif leke şeklinde minik bi kanama gördüm birkaç saat sürdü çok az geldi. Belimde kasıklarımda ağrı var ve çok üşüyorum adet olacağım için sanırım. Dün de bugün de test yaptım ama ikinci çizgi sanki beyaz çıkıyor. Fotoğraf kalitesinden çok anlaşılmıyor burada ama. Testin bozuk olma ihtimali var mı internetten sipariş vermiştim birkaç kişi de bu konudan şikayetçiydi siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 280102DE-C5F5-422F-BA08-A072B75A34C3.webp
    280102DE-C5F5-422F-BA08-A072B75A34C3.webp
    21 KB · Görüntüleme: 151
Hanımlar adetime 4 gün var. bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik. Dün hafif leke şeklinde minik bi kanama gördüm birkaç saat sürdü çok az geldi. Belimde kasıklarımda ağrı var ve çok üşüyorum adet olacağım için sanırım. Dün de bugün de test yaptım ama ikinci çizgi sanki beyaz çıkıyor. Fotoğraf kalitesinden çok anlaşılmıyor burada ama. Testin bozuk olma ihtimali var mı internetten sipariş vermiştim birkaç kişi de bu konudan şikayetçiydi siz ne düşünüyorsunuz
Evet beyaz duruyor bozuk bence test yerleşme kanaması olabilir

Test bozuk değil, negatif. Yakın zamanda beklediğiniz gelsin 🌸

Negatif oluyor böyle beyaz cizgiler malesef… bir gün kırmızı cizgiyi görmeyi o kadar istiyorumki bende ve bunu isteyen tüm kızkardeşlerime rabbim nasip etsin yaşamayı tez zamanda görürürz o cizgileri inŞallah ♥️

Sabirli olun ve adet gününü bekleyin….

2 düşüğüm var o kadar yoruldum ki anlatamam en ufak lekede korkuyorum düşer mi diye ilkinde çok etkilenmedim ikinci de bildiğin cenin gözüküyor
Eminim çok zordur şu an için dua edip beklemekten başka çare yok rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Eminim çok zordur şu an için dua edip beklemekten başka çare yok rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Amin inşallah bi an önce bizde güzel haberler alalım rabbim inşallah o duyguyu nasip eder hepimize

Amin inşallah bi an önce bizde güzel haberler alalım rabbim inşallah o duyguyu nasip eder hepimize
amin amin ecmain tüm dileyenlere .. hiç kolay olmayan bir yol herşeyin bi vakti var evet aynı evlilik gibi beklemekten başka çaremiz yok gibi geliyor kafamı bende başka şeylere vermeye calısmaya calısıyorum. Yani biz ne kadar çokta istesek vaktinden önce gelmeyecek bu süreçte bol bol güzel dualar etsek dilekler tutssk böyle hayal edip belki tam hayallerimizde kırduğumuz gbi güzel güzel cocuklarımız olur arkadaşlar nasip 💫🤲🏻

Benimde adete 4 gün kala - üstteki lh alttaki bhcg arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_5046.webp
    IMG_5046.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 83
Back
X