Adete 3 gün kala kesik peynir gibi akıntı hamilelik haber

benim de öyle olmuştu canım farklı bir akıntıydı ama kokusuzdu üşütmeye ve mantara bağlı olanlar genelde ağır kokar ama gebelik akıntısı kokusuz olur belki vardır bebişin biraz zaman geçince test yap Allah hayırlısını versin :)
Benim adetime 1 hafta kala başlayan beyaz kesik kesik akıntı oluştu ve acayip kaşıntı oluyor, koku yok ayrıca kasiklarimda da hafif gelip giden bi ağrı var ayyy okadar istiyorum ki hamile kalmayı herşey belirti gibi geliyor.

Bu peynir kesiği dediğiniz akıntı genelde mantarda olur.
Ben hamile kaldığım ay ovülasyondan adet zamanına kadar sarı losyon kıvamında katı akıntım oldu. Hala da devam ediyor.

Benim adetime 1 hafta kala başlayan beyaz kesik kesik akıntı oluştu ve acayip kaşıntı oluyor, koku yok ayrıca kasiklarimda da hafif gelip giden bi ağrı var ayyy okadar istiyorum ki hamile kalmayı herşey belirti gibi geliyor.
canım sanki mantar gibi hemen bir doktora görün bence

Yüzsüzlüğün bir sınırı olur sanırdım, olmuyormuş gördüm sayenizde.
Vaktim değerli sizin aksinize. Uğraşacak başka kişi bulun.

Bunu siz mi söylüyorsunuz?
Yapmayın bu kadar kendinizi yukarılarda görmeyin...
Alaycı tavrınız hoşuma gitmedi.
Sonuçta konuyu açan kişinin endişeleri var.
Siz hani başlığa tepki gösterdiniz ya.
Bende size tepki gösterdim.
Demek ki neymiş
Yazarken noktaya virgüle değil.
Üslup ve hitap kurallarına da önem vermek gerekiyormuş.
Hadi karşılaşmayız umarım bir daha...

Bunu siz mi söylüyorsunuz?
Yapmayın bu kadar kendinizi yukarılarda görmeyin...
Alaycı tavrınız hoşuma gitmedi.
Sonuçta konuyu açan kişinin endişeleri var.
Siz hani başlığa tepki gösterdiniz ya.
Bende size tepki gösterdim.
Demek ki neymiş
Yazarken noktaya virgüle değil.
Üslup ve hitap kurallarına da önem vermek gerekiyormuş.
Hadi karşılaşmayız umarım bir daha...
Evet gösterdim tepki, sizin neden zorunuza gitti?
Ben Karatay beslenmesi yapıyorum ve peynir öğünlerimde çok önemli. Gerçekten de peynir yemiyorum bir süredir.
Tam unutuyorum derken alakasız biri çıkıyor sizin gibi hop alıntı yapıyor, tekrar başa dönüyorum.
Kendimi yukarıda değil tam da olduğum yerde görüyorum. Kimine göre yukarıdır kimine göre aşağı.
Artık engelliyorum sizi gönül rahatlığıyla. Ne o öyle hadi madi?

Evet gösterdim tepki, sizin neden zorunuza gitti?
Ben Karatay beslenmesi yapıyorum ve peynir öğünlerimde çok önemli. Gerçekten de peynir yemiyorum bir süredir.
Tam unutuyorum derken alakasız biri çıkıyor sizin gibi hop alıntı yapıyor, tekrar başa dönüyorum.
Kendimi yukarıda değil tam da olduğum yerde görüyorum. Kimine göre yukarıdır kimine göre aşağı.
Artık engelliyorum sizi gönül rahatlığıyla. Ne o öyle hadi madi?
:ıslık::ukala::ukala::ukala::ukala:
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Back
X