Adete 3 gün kala negatif gebelik testi

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.520
13.749
448
Ben de isterdim burada sizlerle pozitif sonucumu paylaşmak ama olmadı. Adet tarihim 16 Şubat, erken gebelik testi yaptım. 20 dakika geçmesine rağmen göremedim ikinci çizgiyi. Heyecanla bekliyordum Okadar üzüldüm ki, oysa ki çok umutluydum bu aydan.

Eklentiler

• 20210213_163908.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 1.497
Gecikmeyi bekleyin. Umutsuzluga kapilmak icin erken.

Çoğunluk erken gebelik testiyle öğreniyor, umudum çokça kırıldı
Erken gebelik testi yalanci pozitif de gösteriyor. Geç dollenme diye bir sey de var. Laboquick diye bir marka var yanlis yazmis da olabilirim. 20 beta hcg yi algılıyor. Bir dahakine erken teste bosuna para vermeyin. Adete 3 gun kala 4 gun kala kesin sonuc diye bir durum yok. Sabredin bekleyin. Gecikince test yapin dedigim markadan.

Adetim 16 Şubat, bakalım eğer olmazsam dediğiniz test ile yapacağım. Teşekkür ederim

Adet oldunuz mu? Bende 20şubatta adetim dün yani 5gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama belirtilerim var sizin var mi belirtiniz??

Adet oldunuz mu? Bende 20şubatta adetim dün yani 5gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama belirtilerim var sizin var mi belirtiniz??
Bugün adet günüm ama henüz olmadım, bugün sabah test yaptım, hemen birşey çıkmadı ama 1 saat sonra falan hayali bir çizgi çıktı. Bilemiyorum

Bugün adet günüm ama henüz olmadım, bugün sabah test yaptım, hemen birşey çıkmadı ama 1 saat sonra falan hayali bir çizgi çıktı. Bilemiyorum
Benimde günüm bügün beyaz hayali cizgi cikti ben 3 haftada adet görenlerdenim varsa bile 3 haftalik ondanmi cikmadi acaba 4 haftayimi beklemek gerekiyor

Benimde günüm bügün beyaz hayali cizgi cikti ben 3 haftada adet görenlerdenim varsa bile 3 haftalik ondanmi cikmadi acaba 4 haftayimi beklemek gerekiyor
Ne kadar sürede çıktı? Yani ben ilk 10 dakikada çıkmadığı için köşeye koymuştum, sonra tesadüfen geçerken bakayım dedim ikinci çizgiyi gördüm. Ama gördüğümde 1 saat geçmişti. Şu şekilde

Eklentiler

• 20210216_124120.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 2.576
Hemen yaptigimda beyazmi desem grimi oyle bisey sizinkiyle ayni pek bi farki yok

Benimki açık kırmızı gibi ama kamerada belli olmadığı için rengini koyulastirdim fotoğrafın.
Anladim canim bekleyeyim bakalim adetimin 3cu haftasi bugun 21 gunde adet olanlardanim ondanmi cikmiyor erken oldugumu icin artik tuvalete gidip geliyorum hic bisey yok

Evet canım bi 15 dakika önce falan zaten belliydi. Test negatif çıkmıştı, bugün belim de çok ağrıyordu. Üzüldüm biraz
Oyy canımm üzülme kızz bu ay olur inşallah. Ben hayıt tohumu aldım gunde 2 kere sabah aksam cay gibi içiyom sana da tavsiye ederimmm

Oyy canımm üzülme kızz bu ay olur inşallah. Ben hayıt tohumu aldım gunde 2 kere sabah aksam cay gibi içiyom sana da tavsiye ederimmm
Ya acaba o ne için kullanılıyor ? Benim adetlerim düzenli, bozmasın sonra. Senin adet bitti mi? Ya çok umutluydum bu ayy offfff

Ya acaba o ne için kullanılıyor ? Benim adetlerim düzenli, bozmasın sonra. Senin adet bitti mi? Ya çok umutluydum bu ayy offfff
Biteli 4 gun oldu ama benimde adetlerim düzenli oldugu halde aktarda bunu önerdi ismi aslında kadın otu dedi hormon eksikliğinede iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…