Gebeliğe Hazırlık Adete 3 gün kala ovulasyon testim pozitif? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mero15

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
223
58
13
31
61FC3DCD-0577-4A4F-A232-CD347D119999.webp

Gebelik gibi gözüküyor :) Bende bugün ovulasyon testi ile neredeyse pik şeklinde gördüm sonra kan verdim pozitif çıktı elhamdülillah :) Umarım sizinde öyledir.

Not: Bugün adet günümdü.

Gebelik gibi gözüküyor :) Bende bugün ovulasyon testi ile neredeyse pik şeklinde gördüm sonra kan verdim pozitif çıktı elhamdülillah :) Umarım sizinde öyledir.

Not: Bugün adet günümdü.
Ayyy ne güzel bir haberrrr sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tebrik ederimmm 🌹 ben dün sabah ovu yaptım çiftti sonra gebelik testi yaptım negatif. Bugün yine ovu yaptım dünden daha koyu çıktı. Adetime de daha 3 gün var bilemedim inşallah gebeyimdir ben de

Ayyy ne güzel bir haberrrr sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tebrik ederimmm 🌹 ben dün sabah ovu yaptım çiftti sonra gebelik testi yaptım negatif. Bugün yine ovu yaptım dünden daha koyu çıktı. Adetime de daha 3 gün var bilemedim inşallah gebeyimdir ben de
İnşallah :) Ama benim ovu.testide kaset testti belki testten teste değişiklik gösterebilir emin olamadım. Adet gününüze kadar sabredemezseniz yarın gebelik testi yapın sabah ilk idrarla ama kaset olanları tavsiye ederim :)

İnşallah :) Ama benim ovu.testide kaset testti belki testten teste değişiklik gösterebilir emin olamadım. Adet gününüze kadar sabredemezseniz yarın gebelik testi yapın sabah ilk idrarla ama kaset olanları tavsiye ederim :)
Adet gününden bi gün önce yine ovu yapıcam yine çift gelirse adet günü gebelik yapıcam :) planı yaptım ama bakalım

Kesinlikle haber vercem :) dün akşam adet sancısı gibi kaşık ağrım oldu sabaha karşı da aynı şekilde oldu. Adetim mi gelecek bilemedim ama hayırlısı bakalım
Valla canm ben şuan 5+6 dayım hala o ağrıyı çekiyorum sana o kadar diyim:) gebelik ve adet belirtileri aynı ayırt etmesi çok zor. O adet olacakmis ağrıyı gebelikte de çekeceksin. Benim hala gecmedi

Yaaa öylemi 😬 iki günüm kaldı. Cumartesi belli olacak artık
Benim de 4 günüm kaldı bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama göğüslerim aşırı şişti ve biraz bulantım var. Bilemiyorum artık beklicem adet günümde yine test yaparım. Senin güzel haberlerini bekliyorum bende ☺️ haydi inşallah

Benim de 4 günüm kaldı bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama göğüslerim aşırı şişti ve biraz bulantım var. Bilemiyorum artık beklicem adet günümde yine test yaparım. Senin güzel haberlerini bekliyorum bende ☺️ haydi inşallah
Hamile değilim sanırım 🙁ovulasyon testi silikleşmiş adete 1 gün kala

Back
X