Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik olabilir canm öyle bı ihtimal varsa
Yaaa inşallahGebelik olabilir canm öyle bı ihtimal varsa
Ayyy ne güzel bir haberrrr sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tebrik ederimmmGebelik gibi gözüküyor :) Bende bugün ovulasyon testi ile neredeyse pik şeklinde gördüm sonra kan verdim pozitif çıktı elhamdülillah :) Umarım sizinde öyledir.
Not: Bugün adet günümdü.
İnşallah :) Ama benim ovu.testide kaset testti belki testten teste değişiklik gösterebilir emin olamadım. Adet gününüze kadar sabredemezseniz yarın gebelik testi yapın sabah ilk idrarla ama kaset olanları tavsiye ederim :)Ayyy ne güzel bir haberrrr sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tebrik ederimmmben dün sabah ovu yaptım çiftti sonra gebelik testi yaptım negatif. Bugün yine ovu yaptım dünden daha koyu çıktı. Adetime de daha 3 gün var bilemedim inşallah gebeyimdir ben de
Bir de erken gebelik testi yap bakalm çünkü adete yakın böyle koyu çıkması genelde gebelik oluyo:) bende yapmistm ovulasyon köyü çıkmıştı gebelikte de vardı anaYaaa inşallahDün gebelik testi yaptım negatifti üzülmüştüm. Bugün ovu yaptım böyle çıktı anlayamadım
Adet gününden bi gün önce yine ovu yapıcam yine çift gelirse adet günü gebelik yapıcam :) planı yaptım ama bakalımİnşallah :) Ama benim ovu.testide kaset testti belki testten teste değişiklik gösterebilir emin olamadım. Adet gününüze kadar sabredemezseniz yarın gebelik testi yapın sabah ilk idrarla ama kaset olanları tavsiye ederim :)
Planı yaptım kuzum adete bir gün kala yani yarın ovu yapıcam koyulaşma aynıysa adet günümde gebelik yapıcamBir de erken gebelik testi yap bakalm çünkü adete yakın böyle koyu çıkması genelde gebelik oluyo:) bende yapmistm ovulasyon köyü çıkmıştı gebelikte de vardı ana
En iyisi boşuna gebelik testlerine para harcamaktansa:) mutlaka haber verPlanı yaptım kuzum adete bir gün kala yani yarın ovu yapıcam koyulaşma aynıysa adet günümde gebelik yapıcam![]()
Kesinlikle haber vercem :) dün akşam adet sancısı gibi kaşık ağrım oldu sabaha karşı da aynı şekilde oldu. Adetim mi gelecek bilemedim ama hayırlısı bakalımEn iyisi boşuna gebelik testlerine para harcamaktansa:) mutlaka haber ver
Valla canm ben şuan 5+6 dayım hala o ağrıyı çekiyorum sana o kadar diyim:) gebelik ve adet belirtileri aynı ayırt etmesi çok zor. O adet olacakmis ağrıyı gebelikte de çekeceksin. Benim hala gecmediKesinlikle haber vercem :) dün akşam adet sancısı gibi kaşık ağrım oldu sabaha karşı da aynı şekilde oldu. Adetim mi gelecek bilemedim ama hayırlısı bakalım
Yaaa öylemiValla canm ben şuan 5+6 dayım hala o ağrıyı çekiyorum sana o kadar diyim:) gebelik ve adet belirtileri aynı ayırt etmesi çok zor. O adet olacakmis ağrıyı gebelikte de çekeceksin. Benim hala gecmedi
İnşallah güzel haberlerle gelirsinYaaa öylemiiki günüm kaldı. Cumartesi belli olacak artık
Benim de 4 günüm kaldı bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama göğüslerim aşırı şişti ve biraz bulantım var. Bilemiyorum artık beklicem adet günümde yine test yaparım. Senin güzel haberlerini bekliyorum bendeYaaa öylemiiki günüm kaldı. Cumartesi belli olacak artık
Hamile değilim sanırımBenim de 4 günüm kaldı bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama göğüslerim aşırı şişti ve biraz bulantım var. Bilemiyorum artık beklicem adet günümde yine test yaparım. Senin güzel haberlerini bekliyorum bendehaydi inşallah
Gebe değilim sanırım ovulasyon testim biraz silik önceye göreİnşallah güzel haberlerle gelirsin![]()
Evet ya malesef gerçekten siliklesmisGebe değilim sanırım ovulasyon testim biraz silik önceye göre
Adete 2 3 gün kala ovulasyon ile gebeliğimi öğrendim. İstiyorsanız inşallah sizinde böyle sonuçlanır kiben öyle olduğunu düşünüyorum. Ovulasyon testiniz varsa yarın tekrarlayın gebelikte gün gün koyulaşma oluyor ki sizin epey koyu zaten
Sanırım öyle olmuşEvet ya malesef gerçekten siliklesmisacaba yeniden mi yumurtladn