Adete 3 gün kala silik çizgi ve kanama

taniquetil

"İyi hikayeler iyi bir sonu hak eder"
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
42
11
8
Dün bir erken gebelik testi yaptım ve 5 dakika içinde silik çizgi belirdi. Hatta kurudukça daha belirgin hale geldi. Testi yaptıktan sonra gün içinde pembe lekelenme ve ardından kahverengi ve arada kırmızıyla karışık kahverengi kanamam oldu. Adetim daima gecikir, hiç erken gelmezdi. Böyle birşey yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Kimyasal gebelik olabilir mi. O yüzden doktorlar adet geçmeden test yapmayın diyorlar

Kimyasal gebelik olabilir mi. O yüzden doktorlar adet geçmeden test yapmayın diyorlar
Bir ilaç kullanacaktım, tedbir amaçlı yaptım testi. Hiç belirti de yoktu aslında. Bazı anormalliklerin de enfeksiyon veya kist kaynaklı olabileceğini düşündüm. Az önce yine test yaptım, yine silik çizgi çıktı

Bir ilaç kullanacaktım, tedbir amaçlı yaptım testi. Hiç belirti de yoktu aslında. Bazı anormalliklerin de enfeksiyon veya kist kaynaklı olabileceğini düşündüm. Az önce yine test yaptım, yine silik çizgi çıktı
Bekleyin bakalım adet tam çözülmezse iki üç gün sonra doktora gidin

Sat ayın 28'i, bat ise 30'u. Dün bir erken gebelik testi yaptım ve 5 dakika içinde silik çizgi belirdi. Hatta kurudukça daha belirgin hale geldi. Testi yaptıktan sonra gün içinde pembe lekelenme ve ardından kahverengi ve arada kırmızıyla karışık kahverengi kanamam oldu. Adetim daima gecikir, hiç erken gelmezdi. Böyle birşey yaşayan var mı?
Merhaba muhtemelen kimyasal geçiriyorsunuz ben tam adet günümde adet oldum zannetmiştim sonra tam 10 gün devam etti kanama tabi ben adet günüm uzayınca şüphelenip test yapmistjm silik cizgi cikmistj doktora gittim hemen düşük yapıyorsunuz dedi eğer giderseniz bir kaç gün de bir beta HCG ile takip ederler sizi. Ama bana sorarsanız gitmenizi öneririm belki mudahle gerektiren bir durumdur

Merhaba muhtemelen kimyasal geçiriyorsunuz ben tam adet günümde adet oldum zannetmiştim sonra tam 10 gün devam etti kanama tabi ben adet günüm uzayınca şüphelenip test yapmistjm silik cizgi cikmistj doktora gittim hemen düşük yapıyorsunuz dedi eğer giderseniz bir kaç gün de bir beta HCG ile takip ederler sizi. Ama bana sorarsanız gitmenizi öneririm belki mudahle gerektiren bir durumdur
Beni de daha adetime 3 gün kala kanama olması ve erken gebelik testinde silik çizgi çıkması endişelendirdi acaba düşük mü yapıyorum diye. Kimyasal gebelik sonrası adet süreci ve düşük süreci aynı mı gelişiyor?

Beni de daha adetime 3 gün kala kanama olması ve erken gebelik testinde silik çizgi çıkması endişelendirdi acaba düşük mü yapıyorum diye. Kimyasal gebelik sonrası adet süreci ve düşük süreci aynı mı gelişiyor?
Kimyasalda zaten adet zamanına yakın, adet zamanı veya adetin süresi geçtikten bir iki hafta içerisinde gerçekleşiyor. Aslında adet olarak adlandirmiyorlar o süreci bildiğiniz düşük kanaması vücut adet gibi atıyor. Yaklaşık 10 gün sürer genelde ama lekelenme şeklinde olacaktır sonrası. Ayrıca eğer kimyasalsa üzülmeyin çünkü zaten sağlıksız gebelik olduğu için vücut kendisi atıyor bir dahaki gebelik için kendini geliştiriyor

Back
X