Adete 3 gün kala silik çizgi

Ozmell

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
90
47
18
28
Kızlar merhaba. Adetime 3 gün var şuan. Dayanamadım bir erken gebelik bir de normal kaset test yaptım şimdi. Fotoğrafta göründüğü gibi 5 dk içinde böyle bi sonuc çıktı. Pembe olan erken gebelik testi. Sizce var mıdır?

Eklentiler

• 20221214_002436.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 1.859
Ben olsam şimdiye havalara ucmustum neden emin olamıyorsun ki

Ben olsam şimdiye havalara ucmustum neden emin olamıyorsun ki
Geçen sene buna benzer bir testle yine adetten 3 gün önce ögrenmistim adetimden 1 gün once kan testi verdim 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama adet günümde adet oldum.. Bi kaç ay önce de yine silik çizgi çikmıstı ama kan testi negatif çıkmıştı o yüzden, Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah hepimizin hakkinda

Normalde tek test olsa inanmayın derdim çünkü bana yalancı pozitif vermişti erken gebelik testi fakat her ikisi de hatalı olamaz herhalde bence sabah ilk idrarınızla yeniden yapın

Normalde tek test olsa inanmayın derdim çünkü bana yalancı pozitif vermişti erken gebelik testi fakat her ikisi de hatalı olamaz herhalde bence sabah ilk idrarınızla yeniden yapın
Elimde test kalmadı bugün test alıp tekrarlicam inşallah

Var çünkü çizgi pembe, hayırlı olsun..

Amiinn inşallah, Allah razı olsun bugün beta verdim çok şükür 167.9 çıktı sonucum. İnşallah sağlikla devam eder ❤❤❤
Allahım çok güzel MaşaAllah MaşaAllah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Allahım çok güzel MaşaAllah MaşaAllah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Canım beniim ilgine ve güzel dileklerine çok teşekkür ederimAllah razı olsun Rabbim senin de gönlüne göre versin insallah en yakın zamanda güzel kalbinden geçen olsun.. Kimsenin kucağı bos kalmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…