Adete 3 gün var sizce gebelik var mı?

Hastanede mi yaptırdınız giriş yaparken ne diyerek girdiniz ben hep sağlık ocağında yaptırdım hastane daha yakın aslında
Ben özele gittim ekole gebelik için kan testi vereceğim dedim 200 tl filan 1 saate çıktı sonuçlar

Sağlık ocağında da bakıyorlar ama onda 1 saatte çıkmıyor maalesef. Bu arada var bence bebiş hayırlı olsun
Yarın kan tahlili vermeye gidecektim az önce son bi test yapaym dedim negatif umutlanmıştım yürüdükçe kasığım ağrıyor kramp giriyor hic adet olcak gibi hissetmiyorum ama bir günüm kaldı net çıkar diye test yaptm negatif. Yinede yarın kan verecegm kimyasal falan olur diye korkuyorum

Seni üzmek asla istemem ben o testten iki kez üst üste yaptım ikisindede silik çıktı artık erken gebelik testlerine asla guvenmiyorum reglini bekle gecikmen olduğu an git kan ver derim aşırı canım sıkılıyor bu testlere

Evet çok saçma ikisi pozitif ikisi negatif baş ağrıtmaktan başka hiçbir şeye yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…