Son durumunuz nedir sizinAnladım hayırlısı olsun
Sağlıkla büyüsünDış gebelik geçirmiştim sağ tüp alındı 8 ay önce inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Rabbım isteyen herkese nasip etsin.
Dün gece bir tane daha erken gebelik testi yaptım onda da silik ikinci çizgi çıktı. İkisi de yanılmaz diye düşünüyorum. Kan vereceğim ama adetin geçmesini bekliyorum 2 gün kaldıSon durumunuz nedir sizin
B
Dün gece bir tane daha erken gebelik testi yaptım onda da silik ikinci çizgi çıktı. İkisi de yanılmaz diye düşünüyorum. Kan vereceğim ama adetin geçmesini bekliyorum 2 gün kaldı. Fazla belirgin değil cizgiler o yuzden emin de degilim açıkçası
Adet günü kan verenilirisin doktora gidip muayane oljrsun hayırlısı olsun
Teşekkür ederimAdet günü kan verenilirisin doktora gidip muayane oljrsun hayırlısı olsun
Benimde böyleydi günlerimiz aynı seninle dün gece kan testi yaptırdım pozitif çıktı
Hastanede mi yaptırdınız giriş yaparken ne diyerek girdiniz ben hep sağlık ocağında yaptırdım hastane daha yakın aslındaBenimde böyleydi günlerimiz aynı seninle dün gece kan testi yaptırdım pozitif çıktı
Ben özele gittim ekole gebelik için kan testi vereceğim dedim 200 tl filan 1 saate çıktı sonuçlarHastanede mi yaptırdınız giriş yaparken ne diyerek girdiniz ben hep sağlık ocağında yaptırdım hastane daha yakın aslında
Ben denizlideyim bir yere sordum 450 dediler sizin iyiymisBen özele gittim ekole gebelik için kan testi vereceğim dedim 200 tl filan 1 saate çıktı sonuçlar
Sağlık ocağında da bakıyorlar ama onda 1 saatte çıkmıyor maalesef. Bu arada var bence bebiş hayırlı olsunBen denizlideyim bir yere sordum 450 dediler sizin iyiymis
Hayırlı olsunKızlar sonuç pozitif dimi
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Yarın kan tahlili vermeye gidecektim az önce son bi test yapaym dedim negatifSağlık ocağında da bakıyorlar ama onda 1 saatte çıkmıyor maalesef. Bu arada var bence bebiş hayırlı olsun
Seni üzmek asla istemem ben o testten iki kez üst üste yaptım ikisindede silik çıktı artık erken gebelik testlerine asla guvenmiyorum reglini bekle gecikmen olduğu an git kan ver derim aşırı canım sıkılıyor bu testlereYarın kan tahlili vermeye gidecektim az önce son bi test yapaym dedim negatifumutlanmıştım yürüdükçe kasığım ağrıyor kramp giriyor hic adet olcak gibi hissetmiyorum ama bir günüm kaldı net çıkar diye test yaptm negatif. Yinede yarın kan verecegm kimyasal falan olur diye korkuyorum
Evet çok saçma ikisi pozitif ikisi negatif baş ağrıtmaktan başka hiçbir şeye yaramadıSeni üzmek asla istemem ben o testten iki kez üst üste yaptım ikisindede silik çıktı artık erken gebelik testlerine asla guvenmiyorum reglini bekle gecikmen olduğu an git kan ver derim aşırı canım sıkılıyor bu testlere
Boşver testleri reglini bekle sen canım inşallah gönlüne göre verir rabbimEvet çok saçma ikisi pozitif ikisi negatif baş ağrıtmaktan başka hiçbir şeye yaramadı
Kaset testler daha doğru oluyormuş net şekilde çizgi gözüküyor hayırlı olsun sizin içinBenimde 3 gün var bi kakar mısınız ? 3,5 dk içinde çıktı
Hayırlı olsun ne gibi belirtileriniz vardı bir de Hsg çekimi yapmış mıydınızKızlar sonuç pozitif dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?