Adete 4-5 gün kala ovülasyon testi

Ben regli olmam gereken günde yapmıştım. İkisinde de doğru çıkmıştı hamileydim. Ama 5 gün önce hiç yapmadım.denemedim
Canım benim testimde bakar mısın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum bugün test koyulaştı adete 3 gün var sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_7982.webp
    IMG_7982.webp
    72 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_7981.webp
    IMG_7981.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 71
Çok koyu maşallah olma ihtimali var hamilelik testi yapsanıza merak ettim
Normalde yarın sabah yapacaktım zaten iğne etkisi geçmiştir diye.aklıma ovülasyon geldi koyuysa yapayım dedim silikse biraz daha beklim diyordum ama çok şükür koyu gibi bir heyecanlandım nosamlda pcos var bende adete yakın kahverengi lekelenmem oluyordu ama çok şükür leke falan olmadı henüz inşallah hamileyimdir

Canım benim testimde bakar mısın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum bugün test koyulaştı adete 3 gün var sizce gebelik olabilir mi
Benimde yarın bata 5 gün kalmış oluyo 2 gündür benimde böyle koyu cikiyo yarın sabah bende yapicam bakalim duramadım inşallah vardır ikimizinde ya🤩

Benim regl günüme yakın kasiklarim ağrıdı yumurtlamadan başlayıp düne kadar ağrım vardı ama dünden beri yok ama gogus ağrım devam ediyo çok heyecanlıyım ya🤩
Benimde normalde adete yakın velim kırıldı resmen şuan bel ağrım yok hafif kasıklarda batma var ve dünden bugünde biraz hareket edince hemen bir yorgunluk hissediyorum dinlenince geçiyor ama o an çok halsiz oluyprum☺️

Benimde normalde adete yakın velim kırıldı resmen şuan bel ağrım yok hafif kasıklarda batma var ve dünden bugünde biraz hareket edince hemen bir yorgunluk hissediyorum dinlenince geçiyor ama o an çok halsiz oluyprum☺️
Ayy hadi inşallah bunlar minik bi bedenin habercisi olur inşallah 🥰

Back
X