- Konu Sahibi pinklemonade34
Daha yol uzun erken yapıyoruzYaptım ama benimkinde pek bisey çıkmadı. Gerci benim daha bir hafta var bata

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yol uzun erken yapıyoruzYaptım ama benimkinde pek bisey çıkmadı. Gerci benim daha bir hafta var bata
Hadi inşallahBana göre var![]()
Canım benim testimde bakar mısın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum bugün test koyulaştı adete 3 gün var sizce gebelik olabilir miBen regli olmam gereken günde yapmıştım. İkisinde de doğru çıkmıştı hamileydim. Ama 5 gün önce hiç yapmadım.denemedim
İlk foto 10 dk ikinci foto 5 dk da çıkan sonıç koyu olan 10 dk sonrasıCanım benim testimde bakar mısın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum bugün test koyulaştı adete 3 gün var sizce gebelik olabilir mi
Çok koyu maşallah olma ihtimali var hamilelik testi yapsanıza merak ettimCanım benim testimde bakar mısın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum bugün test koyulaştı adete 3 gün var sizce gebelik olabilir mi
Normalde yarın sabah yapacaktım zaten iğne etkisi geçmiştir diye.aklıma ovülasyon geldi koyuysa yapayım dedim silikse biraz daha beklim diyordum ama çok şükür koyu gibi bir heyecanlandım nosamlda pcos var bende adete yakın kahverengi lekelenmem oluyordu ama çok şükür leke falan olmadı henüz inşallah hamileyimdirÇok koyu maşallah olma ihtimali var hamilelik testi yapsanıza merak ettim
Sabah ilk işim test yapmak olacak inşallah dua edin olsunÇok koyu maşallah olma ihtimali var hamilelik testi yapsanıza merak ettim
Sabah ilk işim test yapmak olacak inşallah dua edin olsunsonucu paylaşıcam
Benimde yarın bata 5 gün kalmış oluyo 2 gündür benimde böyle koyu cikiyo yarın sabah bende yapicam bakalim duramadım inşallah vardır ikimizinde yaCanım benim testimde bakar mısın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum bugün test koyulaştı adete 3 gün var sizce gebelik olabilir mi
Ayy gerçekten mi inşallah vardır canım ya sabah ilk iş yapıp haber edelim birbirimize olur muBenimde yarın bata 5 gün kalmış oluyo 2 gündür benimde böyle koyu cikiyo yarın sabah bende yapicam bakalim duramadım inşallah vardır ikimizinde ya![]()
Tamam canim ovulasÿonda böyle görünce bu ay ayrı bi umutlandım vallahi hadi hayırlı haberler veririz inşallahAyy gerçekten mi inşallah vardır canım ya sabah ilk iş yapıp haber edelim birbirimize olur mu![]()
İnşallah canım.bende bekliyorum reglim 2 gün geçti ama testler negatif.isteyen herkese nasip etsinSabah ilk işim test yapmak olacak inşallah dua edin olsunsınıfı paylaşıcam
İnşallah canım bende pcos olunca pek güvenemiyorum ama tek umudum şuana kadar lekelenmemin olmamış olması en büyük adet belirtim oydu çünkü benimTamam canim ovulasÿonda böyle görünce bu ay ayrı bi umutlandım vallahi hadi hayırlı haberler veririz inşallah![]()
Ovulasyonlar böyle çıktıysa bence var guzel bi adımİnşallah canım bende pcos olunca pek güvenemiyorum ama tek umudum şuana kadar lekelenmemin olmamış olması en büyük adet belirtim oydu çünkü benim
Ayy inşallah inşallahOvulasyonlar böyle çıktıysa bence var guzel bi adım
Geç döllenme olabilir belki bir iki gün daha bekleyip kan verin isterseniz eğer vermediysenizİnşallah canım.bende bekliyorum reglim 2 gün geçti ama testler negatif.isteyen herkese nasip etsin
Benim regl günüme yakın kasiklarim ağrırdı yumurtlamadan başlayıp düne kadar ağrım vardı ama dünden beri yok ama gogus ağrım devam ediyo çok heyecanlıyım yaAyy inşallah inşallah![]()
Benimde normalde adete yakın velim kırıldı resmen şuan bel ağrım yok hafif kasıklarda batma var ve dünden bugünde biraz hareket edince hemen bir yorgunluk hissediyorum dinlenince geçiyor ama o an çok halsiz oluyprumBenim regl günüme yakın kasiklarim ağrıdı yumurtlamadan başlayıp düne kadar ağrım vardı ama dünden beri yok ama gogus ağrım devam ediyo çok heyecanlıyım ya![]()
Ayy hadi inşallah bunlar minik bi bedenin habercisi olur inşallahBenimde normalde adete yakın velim kırıldı resmen şuan bel ağrım yok hafif kasıklarda batma var ve dünden bugünde biraz hareket edince hemen bir yorgunluk hissediyorum dinlenince geçiyor ama o an çok halsiz oluyprum![]()
İnşallah canım. Bebiş olsunda ondan gelecek her türlü belirtiyi çekmeye razıyımAyy hadi inşallah bunlar minik bi bedenin habercisi olur inşallah![]()