Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0 değil de 1 çıkmış. ona takılma 2 3 bıle cıkabılır negatıf. erken vermıssın zaten. adetın gecıkmesını bekle. belkı gec dollenme olmustur bılemeyız:)Kizlar yukarıda dediğim gibi bu sabah test verdim ve sonucun elime şimdi ulaştı ay nolur güzel şeyler söyleyin çok heycanliyim normalde degerim hep 0.100 dü![]()
İcime doguyo kesinlikle hamileyim0 değil de 1 çıkmış. ona takılma 2 3 bıle cıkabılır negatıf. erken vermıssın zaten. adetın gecıkmesını bekle. belkı gec dollenme olmustur bılemeyız:)
İnşallah bebiş vardırrr. Sonucu bizimle de paylaşınİcime doguyo kesinlikle hamileyimiki gün onc rüyamda ikiz erkek bebek emziriyodum göğüslerim sizin sızım sizlardi bu ay süt dökmüş kedi gibiler tık yok
ilk defa yumurtlama ağrısı yasadim . Normald adete son günler kala yaşardım
1 yıllık testlerinin hepsi 0.100 o yuzdeeeennn bı anne olaraaak
![]()
Allah razı olsun balimm paylaşmam mi hicc ayın 28 inde terliklerimle bitcem sağlık ocağındaİnşallah bebiş vardırrr. Sonucu bizimle de paylaşınmerak ederiz
Ayyy emin olmak ne güzel. Kaç olduAllah razı olsun balimm paylaşmam mi hicc ayın 28 inde terliklerimle bitcem sağlık ocağında![]()
ben kendimi tanıyorum ya var kesin var
![]()
Kaç gün oldu yumurtalamadan sonraAyyy emin olmak ne güzel. Kaç oldu
Maalesef negatif benim 9 bile çıktığı oldu, mesajını okudum ama bizde senelerdir böyle umutlarla her ay bekliyoruz daha sonra hayal kırıklığı tabiKizlar yukarıda dediğim gibi bu sabah test verdim ve sonucun elime şimdi ulaştı ay nolur güzel şeyler söyleyin çok heycanliyim normalde degerim hep 0.100 dü![]()
10 gün canimKaç gün oldu yumurtalamadan sonra
Canım çok üzüldüm rabbim kucağını doldursun inşallahMaalesef negatif benim 9 bile çıktığı oldu, mesajını okudum ama bizde senelerdir böyle umutlarla her ay bekliyoruz daha sonra hayal kırıklığı tabi![]()
Aminn inşallah rabbim isteyen, bekleyen herkesin kucağını doldursun beklemek çok zor çünküCanım çok üzüldüm rabbim kucağını doldursun inşallah
Nekadar zamanda çıktı balım geçti mi adetin yoksa sende benim gibi erkencimisin var çünkü gorunuyo çizgiSizce var mı
Ya canım ben erken yumurtlayanlardanım galiba çünkü adet bittiği gibi göğüslerim şişti beyaz akıntım arttı ve 14ünde birliktelik oldu o gündür bu gündür bel ağrısı sırt ağrısı ve kasık batmaları yaşıyorum. Dün gece test yaptım gölgeyi anında gördüm ve sonrasında böyle oldu. Kuruma çizgisi pembe olmaz diyorlar o yüzden ümitlendimNekadar zamanda çıktı balım geçti mi adetin yoksa sende benim gibi erkencimisin var çünkü gorunuyo çizgi![]()
Hevesin kırılmasın ama 5 in altı negatif inşallah hamilesindir ama bazı hastanelerin değeri 0-10 bazılarının 0-5 değerin üstü olması gerek ama senin 2 bile değilKizlar söylemeyi unuttum vallahi heyecandan , pazartesi günü yani 4 gün öncede kan verdim 0.100 dü yani artmış 2 ye yaklaşmış . Ve daha adete 4 gün var ..
Ya canım ben erken yumurtlayanlardanım galiba çünkü adet bittiği gibi göğüslerim şişti beyaz akıntım arttı ve 14ünde birliktelik oldu o gündür bu gündür bel ağrısı sırt ağrısı ve kasık batmaları yaşıyorum. Dün gece test yaptım gölgeyi anında gördüm ve sonrasında böyle oldu. Kuruma çizgisi pembe olmaz diyorlar o yüzden ümitlendim![]()
Pazartesi tekrar yaptircamHevesin kırılmasın ama 5 in altı negatif inşallah hamilesindir ama bazı hastanelerin değeri 0-10 bazılarının 0-5 değerin üstü olması gerek ama senin 2 bile değil