Adete 4 gün kala gebelik testi

perisu1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2023
13
1
6
29
Merhaba ben 7 yıldır sebepsiz infertilite ile uğraşıyorum iki başarısız tüp bebek denemem var geçen Histeroskopi ameliyatı oldum bu ay test yaptım değişik çıktı uzun süredir bu kadınlar kulübünü girip bakıyorum bu defa üye olup bu yolda olanlarla konuşmak istedim inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Test bozuk yada fazla idrardan bozulmus. Erken gebelik testi alip yaparsaniz net sonuc alirsiniz. İnsallah tez zamanda pozitifi gorursunuz.

Test bozuk yada fazla idrardan bozulmus. Erken gebelik testi alip yaparsaniz net sonuc alirsiniz. İnsallah tez zamanda pozitifi gorursunuz.
Bana da öyle geldi zaten ama işte umut cevapladığın için teşekkür ederim canım inşallah yarın ilk idrarla bi daha yapıcam bakalım

Her şeyiniz normal görünüyor ama tüp bebek de tutmadı öyle mi canım. Dr ne diyor bu duruma tutmama ihtimaline acaba . Araştırdılar mı

Her şeyiniz normal görünüyor ama tüp bebek de tutmadı öyle mi canım. Dr ne diyor bu duruma tutmama ihtimaline acaba . Araştırdılar mı
Evet canım her şey normal eşimin sperm testi Benm hormon testi diğer bütün testler yani artık tüp bebek de olumsuz olunca dr çok şaşırdı birde Histeroskopi yapalım belki miyom polip vardır diye ama oda yokmuş dediğine göre rahim içi düzensizliği varmış ilk tüp bebek tedavisi kimyasal oldu ikinci hiç tutmadı

Daha başka ne yapılabilir bilmiyorum eşim de biraz güveni azaldı doktora karşı bir daha denersek başka dr gidelim diyor yani açıkçası derinlemesine bi inceleme yapmadı

Canım bundan daha netini bile yaşadım. Ama sonucum hep negatifti. Lütfen o silik gözle görülür pembelikte olmadıkça umut etme. İnşaşlah vardır yine de. Nerede tüp bebek yaptınız acaba. Kesinlikle dr değiştirin ve umut etmekten vazgeçmeyin. Kiminin 4te kiminin 5te bile tutuyor yeter ki sprerm ve yumurta olsun. Yaşınız kaç bu arada avakado ananas tüketin bolca. Ve iyi bir merkeze gidin. Rahimde sorun varsa detaylıca araştırsınlar. Yoksa da sürece devam edin pes etmeden. İnşallah mucizene kavuşursun çok beklemeden . Senin için dua ediyorum canım

Ah canım çok teşekkür ederim iyi ki üye olmuşum ne kadar kalbi güzel insanlar varmış ben 27 yaşındayım cnm Manisa da oturuyorum burda tedavi gördük bi çok dr var ama Labarotuar aynı o yüzden bize en yakın ve iyi doktorların olduğu yer izmire gitmemiz lazım şu an oda pek mümkün görünmüyor ama tekrar başlarsak izmire gideriz eşim artık ara vemek istiyo ben çok yıprandım çok üzüldüm o yüzden bi süre kendi halimizdeyiz inşallah doğal yolla olur da gerek kalmaz tedaviye görünürde hiç bir sorun yok rahim içi düzensizliğini de düzelttik dedi bakalım inşallah Histeroskopinin üzerine hamile kalırım belki

Sizde bebek sahibi olmaya mi çalışıyorsunuz tüp bebek falan yaptırdınız mı

Ben de 28 yaşındayım. 14 aydır gebe kalamadım:) hiçbir sebep yok bizim de. Olmazsa tüp bebek yaptıracağız mecbur… keşke doğal olsa ama nasip artık
Daha yeni sayılır tam bilmiyorum ama bir bir buçuk yılı normal kabul ediyorlar inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım

Daha yeni sayılır tam bilmiyorum ama bir bir buçuk yılı normal kabul ediyorlar inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım
Keşke canım. Tüp bebek doktoruna gittim görüş almak için . O da 2.yılın dolmasını bekleyelim dedi şimdilik bekliyoruz ama umudum yok. Bazen çok ağlıyorum üzülüYorum ama elden bir şey gelmiyor

Keşke canım. Tüp bebek doktoruna gittim görüş almak için . O da 2.yılın dolmasını bekleyelim dedi şimdilik bekliyoruz ama umudum yok. Bazen çok ağlıyorum üzülüYorum ama elden bir şey gelmiyor
Evet canım çok iyi bilirim o hayal kırıklığını brn 7 yıl yaşadım ama dilerim Allahtan sen o kadar beklemeden güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…