Adete 4 gün kala negatif :(

Merve2143

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
71
9
86
30
Merhaba arkadaşlar 11 aydır deniyorum olmuyor bu ay yumurtlama takibi yaptım gününde birlikte oldum diye çok umutluydum. Doktor bi sorun yok demişti. Ama az önce 2 ayrı test yaptım etken gebelik testi ikiside negatif. Sat 14 Temmuz yumurtlama günüm 29 Temmuz idi. Sonradan da çıkmaz demi

Cikar gec dollenme vs gibi etkenler var iki gun kala yada regl gununde testini tekrarla canim cunku ilk kanda yukseliyor kafana taktikca stres yapiyorsun ve bu da etkiliyor

Teşekkür ederim canım yorumun için
birde kafanı çok fazla takma. sonuçta ilk bebeğin muhtemelen evliliğinizde çok yenidir düzenli ilişki oluyordur zaten yaşınında çok olduğunu düşünmüyorum. bi doktora git hormonlarına baktır. acele etme kafanı boşalt başka şeylerle meşgul ol bebek düşüncesini at kafandan evliliğininin tadını çıkart

29 temmuz pik olduğu gün mü

Baktırdım sorun yok dedi her ay umutlanıyorum eczanexiden utanıyorum artık her ay adete bi hafta kala her gün test alıyorum hahahhahahah :) bu ay gününde yaptım diye ümidim yüksekti bide aşırı bel ağırısı yaşadım o yüzden heves etmiştim

Seninle aynıyız benim de yumurtlama 28 29 temmuz ben de dün test yaptım negatifti. Ama çok erken bir tarihte yaptık adet tarihi gelene kadar kesin bir şey diyemeyiz maalesef. Döllenme olmuştur daha yerleşmemiştir, yerleşmiştir daha hormon idrarda tespit edilecek kadar artmamıştır, elindeki test erken gebelik değildir düşük hormonu tespit edemiyordur vs bir sürü sebebi olabilir. Ya da gerçekten negatif de olabilir. Henüz çok erken

Teşekkür ederim canım yorumun için
birde kafanı çok fazla takma. sonuçta ilk bebeğin muhtemelen evliliğinizde çok yenidir düzenli ilişki oluyordur zaten yaşınında çok olduğunu düşünmüyorum. bi doktora git hormonlarına baktır. acele etme kafanı boşalt başka şeylerle meşgul ol bebek düşüncesini at kafandan evliliğininin tadını çıkart
internetten toplu al testleri. canım bende aynı süreçleri yaşadım anlıyorum seni ama inan kafaya taktıkça daha kötü oluyor. olacak olan oluyor zaten sıkma kendini oluruna bırak bak bir yılı geçtiğinde olmazsa eşinde bi görünsün doktora

Ama öğrenenler nasıl öğreniyor erken gebelik testi 6 gün kala yüzde 99 diyor ya ondan yapıyorum bende bizde niye çıkmasın ki of ya canım çok sıkıldı

Canım teşekkür ederim güzel yorumun için ama işte insan takmadan edemiyor bakalım kısmet ya bel ağrım çok oldu ya ondan ümitlendim yoksa mesela göğüs ağrım vs olmadı ilk göğüs hassasiyeti oluyor halbuki

Canım 29 temmuz pikse 30 temmuz catlamadir 31 temmuz 1 dpo yani bugün daha 9 dpodasin. Bebek 6 ile 10 dpo arasında yerlesir erken ogrenenler de bebek 6 yada 7 dpoda yerleşmiş olabilir ama 10 dpoya kadar yerlesebiliyor. O yüzden adetten 2 gun öncesine kadar umut var senin adet tarihin 14 dpo yani 13 ağustos bence 10 11 ağustos gibi tekrarla

Hangi marka testleri denedin canım

Ama öğrenenler nasıl öğreniyor erken gebelik testi 6 gün kala yüzde 99 diyor ya ondan yapıyorum bende bizde niye çıkmasın ki of ya canım çok sıkıldı
Onların yerleşme daha erken olmuştur. Katı kurallara tabi bir şey değil ki. Tabii gerçekten negatif olması daha büyük ihtimal ama negatif gördükten sonra çok üzülüyorsan bundan sonrası için test için adet gününün geçmesini bekle bence. Ha hala pozitife dönebilir kesin negatif demiyorum bir şey demek için erken sadece

Seni çok iyi anlıyorum benim de yumurtlama 29uydu ben de neredeyse 1 yıldır deniyorum ve benim de bugün testim negatif…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…