- 15 Aralık 2024
- 36
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sweetielisa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında 2side baktığımda aynı görünüyor testlerin ama fotoğraf ve ışıktan net olmadı birini gece çektim birini gündüz. Yanıtınız için teşekkürlerBu pozitif.
İnşallah dediğiniz gibidirSilik çizgi ilk 5 dakika içinde oluştuysa pozitif olma ihtimali yüksek. Kan testi vererek netleştirebilirsiniz. Umarım güzel haberler alırsınız.![]()
Hadi ya, test çok benzer evet.Bugün benimde testim tam olarak böyle çıktı canım adetime 5 gün var acile gittim kan testi verdim negatif 1 haftadır kasıklarım ağrıyordu tek tarflı adetin geçmesini bekle en iyisi çünkü çıkmayabilir dedi doktor bana
Tamam teşekkür ederimAdetin gecikmesini bekleyip testi tekrarlayın bence, bazen testler yanıltabiliyor malesef. Adet gecikmesinden sonraki yaptığınızda çizgi daha koyuysa kan verip emin olursunuz
Evet aynısı bende beklicem birkaç gün en iyi sonucu almak içinHadi ya, test çok benzer evet.
Ben de farklı marka test aldım yarın sabah onu deneyeceğim bir deEvet aynısı bende beklicem birkaç gün en iyi sonucu almak için
Rica ederimTamam teşekkür ederim![]()
Ben de kimyasal gebeliğimden sonra hiç adet olmadan gecikmemin 4. Gününde gebeliğimi öğrendim bu şekilde silikti 5. Günü tekrar yaptığımda daha da belirginleşmişti, geç döllenme olduğu için bu kadar silikti benim sonrasında sat güncellendi tabiki. Ama sizin adete 4 gün kala böyle çıktığı için eğer adet günü tekrarlarsanız çizginin koyulaştığını görürsünüz. En net sonuç için kan tahlili şart tabiki. Umarım güzel haberlerinizi alırız.İnşallah dediğiniz gibidirkimyasal yaşadıktan sonra gerçekten bu sevinci yaşamak istiyorum. 5 dk kodladım kendimi süre dolunca baktım. 5. Dkda böyleydi.
Çok ama çok sevindim sizin adınıza. Umarım ben de güzel haberler alırım :) son 2 ya da 3 gün kaldıBen de kimyasal gebeliğimden sonra hiç adet olmadan gecikmemin 4. Gününde gebeliğimi öğrendim bu şekilde silikti 5. Günü tekrar yaptığımda daha da belirginleşmişti, geç döllenme olduğu için bu kadar silikti benim sonrasında sat güncellendi tabiki. Ama sizin adete 4 gün kala böyle çıktığı için eğer adet günü tekrarlarsanız çizginin koyulaştığını görürsünüz. En net sonuç için kan tahlili şart tabiki. Umarım güzel haberlerinizi alırız.![]()
Hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindimBen de kimyasal gebeliğimden sonra hiç adet olmadan gecikmemin 4. Gününde gebeliğimi öğrendim bu şekilde silikti 5. Günü tekrar yaptığımda daha da belirginleşmişti, geç döllenme olduğu için bu kadar silikti benim sonrasında sat güncellendi tabiki. Ama sizin adete 4 gün kala böyle çıktığı için eğer adet günü tekrarlarsanız çizginin koyulaştığını görürsünüz. En net sonuç için kan tahlili şart tabiki. Umarım güzel haberlerinizi alırız.![]()
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Sizden de mutlu haberler bekliyorum, Allah’ım kucağınızı boş bırakmasın.Çok ama çok sevindim sizin adınıza. Umarım ben de güzel haberler alırım :) son 2 ya da 3 gün kaldı![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun bebeğiniz çok sevindim![]()