Adete 4 gün Kala

Sweetielisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
36
15
3
30
Kızlar adete 4 gün var. Bu testi nasıl değerlendirsiniz. Kasık ağrılarım var.

Eklentiler

• IMG_0504.webp
    IMG_0504.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 77
Silik çizgi ilk 5 dakika içinde oluştuysa pozitif olma ihtimali yüksek. Kan testi vererek netleştirebilirsiniz. Umarım güzel haberler alırsınız. 🌸

Silik çizgi ilk 5 dakika içinde oluştuysa pozitif olma ihtimali yüksek. Kan testi vererek netleştirebilirsiniz. Umarım güzel haberler alırsınız. 🌸
İnşallah dediğiniz gibidir 💞 kimyasal yaşadıktan sonra gerçekten bu sevinci yaşamak istiyorum. 5 dk kodladım kendimi süre dolunca baktım. 5. Dkda böyleydi.

Bugün benimde testim tam olarak böyle çıktı canım adetime 5 gün var acile gittim kan testi verdim negatif 1 haftadır kasıklarım ağrıyordu tek tarflı adetin geçmesini bekle en iyisi çünkü çıkmayabilir dedi doktor bana

Adetin gecikmesini bekleyip testi tekrarlayın bence, bazen testler yanıltabiliyor malesef. Adet gecikmesinden sonraki yaptığınızda çizgi daha koyuysa kan verip emin olursunuz

İnşallah dediğiniz gibidir 💞 kimyasal yaşadıktan sonra gerçekten bu sevinci yaşamak istiyorum. 5 dk kodladım kendimi süre dolunca baktım. 5. Dkda böyleydi.
Ben de kimyasal gebeliğimden sonra hiç adet olmadan gecikmemin 4. Gününde gebeliğimi öğrendim bu şekilde silikti 5. Günü tekrar yaptığımda daha da belirginleşmişti, geç döllenme olduğu için bu kadar silikti benim sonrasında sat güncellendi tabiki. Ama sizin adete 4 gün kala böyle çıktığı için eğer adet günü tekrarlarsanız çizginin koyulaştığını görürsünüz. En net sonuç için kan tahlili şart tabiki. Umarım güzel haberlerinizi alırız. 🌸

Ben de kimyasal gebeliğimden sonra hiç adet olmadan gecikmemin 4. Gününde gebeliğimi öğrendim bu şekilde silikti 5. Günü tekrar yaptığımda daha da belirginleşmişti, geç döllenme olduğu için bu kadar silikti benim sonrasında sat güncellendi tabiki. Ama sizin adete 4 gün kala böyle çıktığı için eğer adet günü tekrarlarsanız çizginin koyulaştığını görürsünüz. En net sonuç için kan tahlili şart tabiki. Umarım güzel haberlerinizi alırız. 🌸
Çok ama çok sevindim sizin adınıza. Umarım ben de güzel haberler alırım :) son 2 ya da 3 gün kaldı 🌸

Hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindim🥰🫶🏻

Back
X