Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kala erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sdemiroglu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
119
86
18
31
Kızlar merhaba, benim yumurtlamam yaklaşık 20 ocaktı bizde o gün ve öncesini değerlendirdik. Adetim de 3 ocak. Şuan 5 gün var ancak yaklaşık 1 haftadır inanılmaz bel ve kasık ağrım var. Beyaz kremsi akıntıda mevcut. Dün normal test yaptığımda hayali ikinci çizgi gördük. Bugün de o teste güvenip erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı. Sizce çok mu erken yaptım biliyorum adetimin geçmesi gerekiyor ama çok sabırsızım bekleyemiyorum :(( birdaha adetim gecikene kadar test yapmayacağım söz verdim kendime ;(((

Merhaba. Benim de adetime bir hafta kala kanda çıkmıştı. Bence kan testi yaptırabilirsiniz. En doğru sonucu o verecektir. Benim de idrar testinde çıkmamıştı.

Kızlar merhaba, benim yumurtlamam yaklaşık 20 ocaktı bizde o gün ve öncesini değerlendirdik. Adetim de 3 ocak. Şuan 5 gün var ancak yaklaşık 1 haftadır inanılmaz bel ve kasık ağrım var. Beyaz kremsi akıntıda mevcut. Dün normal test yaptığımda hayali ikinci çizgi gördük. Bugün de o teste güvenip erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı. Sizce çok mu erken yaptım biliyorum adetimin geçmesi gerekiyor ama çok sabırsızım bekleyemiyorum :KK43:( birdaha adetim gecikene kadar test yapmayacağım söz verdim kendime ;(((

20 sinde yumurtlama ise evet çok erken olmuş adet tarihini beklemek en sağlıklısı adet öncesi öğrenme genelde erken yumurtlayanlar da oluyor

Kızlar merhaba, benim yumurtlamam yaklaşık 20 ocaktı bizde o gün ve öncesini değerlendirdik. Adetim de 3 ocak. Şuan 5 gün var ancak yaklaşık 1 haftadır inanılmaz bel ve kasık ağrım var. Beyaz kremsi akıntıda mevcut. Dün normal test yaptığımda hayali ikinci çizgi gördük. Bugün de o teste güvenip erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı. Sizce çok mu erken yaptım biliyorum adetimin geçmesi gerekiyor ama çok sabırsızım bekleyemiyorum :KK43:( birdaha adetim gecikene kadar test yapmayacağım söz verdim kendime ;(((
Yumurtlamadan 9 gün geçmiş idrarda çıkmaması normal. 2-3 gün sonra tekrarlayın. Adet gününü beklerseniz daha garanti olur net çizgi çıkar eğer varsa

Benimde son addetim 17 ocak pcos hastasiyim 7 aydir evliyim cok bebek istiyoruz ama olmadı 1 ay sogan suyubictim artik midem kaldirmiyor icemiyorum simdiki adetime 6 gun var ins bu ay hamileyimdir allah kimseyi kucaguni bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin inş

Benimde son addetim 17 ocak pcos hastasiyim 7 aydir evliyim cok bebek istiyoruz ama olmadı 1 ay sogan suyubictim artik midem kaldirmiyor icemiyorum simdiki adetime 6 gun var ins bu ay hamileyimdir allah kimseyi kucaguni bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin inş
İyi ki bırakmışsınız 1 ay kullanılmaz soğan suyu maks 15 gün kullanılır ara verilir

Back
X