Adete 5 gün kala hamilelik testi

Nezaman batın belirtilerin varmı ve yumurtlama takibi yapmışmıydınız
Sürekli bel ve kasık ağrısı yaşıyorum. Mide bulantıları hiç aklımda yokken oluyor. İştahsızlık var. Ama zaten adet öncesi sürekli kasık ve bel ağrısı yaşıyordum.
Yumurtlama takibini ise uygulama üzerinden yaptım. Tek günü değerlendirdik adetin 13-14-15. Günlerinden
Sizde durum nedir?

Sürekli bel ve kasık ağrısı yaşıyorum. Mide bulantıları hiç aklımda yokken oluyor. İştahsızlık var. Ama zaten adet öncesi sürekli kasık ve bel ağrısı yaşıyordum.
Yumurtlama takibini ise uygulama üzerinden yaptım. Tek günü değerlendirdik adetin 13-14-15. Günlerinden
Sizde durum nedir?
Ben yumurtlamay
Sizde durum nedir?
ben yumurtlamayı değilde catlama gününü değerlendirebildim yani ovalüsyonla takip ediyorum yani bi beklentim yok açıkçası çünkü adet öncesi olan belirtiler var bende de

Ben ilk gebeliğimi adete 5 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim ertesi gün kan vermiştim. Yani yumurtlama gününden eminseniz olabilir aslında:) Hayırlısı olsun🙏🌸

Arkadaşlar kahverengi akıntı geldi bugun. Hala kasık agrım devam ediyor. Bata 3 kaldı. Testi akşam yapmam ile sabah yapmam arasında fark var mı?

Back
X