- 10 Aralık 2021
- 50
- 25
- 8
- 28
- Konu Sahibi Nemooyuncaq
Merhaba kızlar, nasılsınız? Aranızda adete 5 gün kala idrar testte negatifi gören ancak sonrasında hamile olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken yapmışsın. Olabilir tabiMerhaba kızlar, nasılsınız? Aranızda adete 5 gün kala idrar testte negatifi gören ancak sonrasında hamile olan var mı?
İnşAllah)Erken yapmışsın. Olabilir tabi
Adetinz geçince yapmalısınMerhaba kızlar, nasılsınız? Aranızda adete 5 gün kala idrar testte negatifi gören ancak sonrasında hamile olan var mı?
Çatlatma iğnesi ile yumurtlamam olmuştu 15 marttaYumurtlamayi biliyorsaniz tam 2 hafta gecince yapin daha erken
Bende bugün yaptım adetime 5 gün kala tek çizgi çıktı. Adet günümde tekrar yaparım adetim gelmezse tabi! Sen tekrar yaptın mı ? Hamilesindir inşallahMerhaba kızlar, nasılsınız? Aranızda adete 5 gün kala idrar testte negatifi gören ancak sonrasında hamile olan var mı?
Benim adetim bugun 3 .gün gecikti ancak tesste negatif( seninçin daha çok erken hamile ola bilirsin de canım. Adetinden 3,4 gün geçsin öyle yap testi ki emin olBende bugün yaptım adetime 5 gün kala tek çizgi çıktı. Adet günümde tekrar yaparım adetim gelmezse tabi! Sen tekrar yaptın mı ? Hamilesindir inşallah
Bugün biraz lekelenmem oldu, adetim mi erken geldi yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum yarına belli olur inşallah ama bence sen kan ver. Geciktiyse büyük ihtimal geç döllenme o yüzden idrar testinde çıkmamıştır. Güzel haberlerini bekliyorumBenim adetim bugun 3 .gün gecikti ancak tesste negatif( seninçin daha çok erken hamile ola bilirsin de canım. Adetinden 3,4 gün geçsin öyle yap testi ki emin ol![]()
Maalesef kırmızıyı gördüm(Bugün biraz lekelenmem oldu, adetim mi erken geldi yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum yarına belli olur inşallah ama bence sen kan ver. Geciktiyse büyük ihtimal geç döllenme o yüzden idrar testinde çıkmamıştır. Güzel haberlerini bekliyorum![]()
BendeMaalesef kırmızıyı gördüm(
Sen de(Bendeolsun önümüzdeki ay tekrar deneriz olur inşallah. Sabırlı olmak gerekm üzülme lütfen