Adete 5 gün kala negatif 😑

Yumurtlamayi biliyorsaniz tam 2 hafta gecince yapin daha erken

Merhaba kızlar, nasılsınız? Aranızda adete 5 gün kala idrar testte negatifi gören ancak sonrasında hamile olan var mı?
Bende bugün yaptım adetime 5 gün kala tek çizgi çıktı. Adet günümde tekrar yaparım adetim gelmezse tabi! Sen tekrar yaptın mı ? Hamilesindir inşallah

Bende bugün yaptım adetime 5 gün kala tek çizgi çıktı. Adet günümde tekrar yaparım adetim gelmezse tabi! Sen tekrar yaptın mı ? Hamilesindir inşallah
Benim adetim bugun 3 .gün gecikti ancak tesste negatif( seninçin daha çok erken hamile ola bilirsin de canım. Adetinden 3,4 gün geçsin öyle yap testi ki emin ol

Benim adetim bugun 3 .gün gecikti ancak tesste negatif( seninçin daha çok erken hamile ola bilirsin de canım. Adetinden 3,4 gün geçsin öyle yap testi ki emin ol
Bugün biraz lekelenmem oldu, adetim mi erken geldi yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum yarına belli olur inşallah ama bence sen kan ver. Geciktiyse büyük ihtimal geç döllenme o yüzden idrar testinde çıkmamıştır. Güzel haberlerini bekliyorum

Maalesef kırmızıyı gördüm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…