- 7 Temmuz 2022
- 39
- 30
- 8
- Konu Sahibi manolya2909
-
Erken diye yapmak istemedim ama çok heyecanlandım umarım vardırGebelik testi yapın olabilir
Test yapin kıpkırmızı t çizgisi.Merhaba herkese, adete 5 gün kala ovülasyon testim pozitif geldi ve bugün biraz lekelenme de yaşadım. Testim bu şekilde Gebelik olabilir mi ?Eki Görüntüle 3105197
Aynı bende canım, ovulasyon negatif, 6 günüm var olsa çıkardı koyu.Ben de gebelin olabilecegini dusunuyorum, baya kirmizi. Hemen test yapin :) benim de adetime 5 gun var, bugun ovulasyon yaptim ama negatif cikti, sanirim bende gebelin yok, o yuzden erken gebelik testi de yapmayi dusunmuyorum
Kaç gün kala koyulaşmaya başlamıştı?Ben bu şekilde öğrendim canm. Git gide daha koyulaştı. O yüzden gebelik testi yapabilirsin
Maşallah çok netKızlar hem ovülasyon hem gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı adete 4 var
Benimde 22 Temmuz. 29 Temmuz da iki kere lekelenmem oldu benimde. Sizin yumurtlamadan 11 gün geçmiş baya net çıkmış21 Temmuzdu yumurtlama günüm
4 5 gündür göğüslerimin kenarları ağrıyor rahatsız edecek şekilde ve dolgunluk hissi var. Ara ara da kasıklarım da batma var başka bir belirtim olmadıMerhabalar, herhangi bir belirtiniz var mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?