- 7 Temmuz 2022
- 39
- 30
- 8
- Konu Sahibi manolya2909
-
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerlerTebrik ederim canm hayırlı olsun :)
canıım hayırlı uğurlu olsun allah bize de nasip etsinnn :) benm çatlama 23 temmuz oldu bat 5 ağustos bugn yapayım mı sence? ya negatif çıkarsaKızlar hem ovülasyon hem gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı adete 4 var
canıım hayırlı uğurlu olsun allah bize de nasip etsinnn :) benm çatlama 23 temmuz oldu bat 5 ağustos bugn yapayım mı sence? ya negatif çıkarsa
5 günüm var ovu silik olsa koyulaşırdı, nasip.4 gün öncesinde eşit renk cikmisti iki gün sonra daha koyuydu
Ya gözün aydın zaten koyuydu ovü. Inş, hayırlı olsunKızlar hem ovülasyon hem gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı adete 4 var
Sağolun inşallah sağlıkla ilerlerYa gözün aydın zaten koyuydu ovü. Inş, hayırlı olsun
Kasikta sag sol nerede batmalar ve tüm gün mü öyle oluyor?
Siz de hamilesinizdir. Çok koyu çıkmış zaten.Benimde 3 gün kala ovulasyon böyle ya acaba mı diyorum
22 Temmuz yumurtlamaydı, 29 Temmuzda iki kere lekelenmem oldu bitti. Bugün de böyle koyu çıkınca acaba mı dedim :) yarın sabah test yapsam çıkar mı sizceSiz de hamilesinizdir. Çok koyu çıkmış zaten.
22 Temmuz yumurtlamaydı, 29 Temmuzda iki kere lekelenmem oldu bitti. Bugün de böyle koyu çıkınca acaba mı dedim :) yarın sabah test yapsam çıkar mı sizce
Bayağı koyu çıkmış test yapabilirsiniz yarın benceBenimde 3 gün kala ovulasyon böyle ya acaba mı diyorum
İnşallah bu sefer pozitifi görürümBayağı koyu çıkmış test yapabilirsiniz yarın bence
Hemen böyle bi koyu çizgi çıkarsa kesinleşmiş olur. Ama herkes kan testi en doğru sonuç diyor.
Hanımlar test yaptım, 5 dakika içinde çıktıBayağı koyu çıkmış test yapabilirsiniz yarın bence
Ayy bebiş var oradaHanımlar test yaptım, 5 dakika içinde çıktı
Kan testinde sonuç neBenımde 10 gundur boyle ckıyor gebelık olablrmi ?
C nin silik T nin daha koyu çıkması lazım hamilelik olması için ama bu testi yarın tekrar yapın bakalım bir farklılık koyulasma olucak mı. Bende ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğunu 1 gün önce böyle 2.gün C silik T kıpkırmızı çıkmıştıBenimde 3 gün kala ovulasyon böyle ya acaba mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?