Adete 5 gün kala ovülasyon pozitif

Çok teşekkür ederim Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun bugun yumurtlamanın 9. Günü genelde 10. Günden sonra çıkar diyorlar 1 2 gün daha bekleyip yapabilirsin inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
canıım hayırlı uğurlu olsun allah bize de nasip etsinnn :) benm çatlama 23 temmuz oldu bat 5 ağustos bugn yapayım mı sence? ya negatif çıkarsa

Ya gözün aydın zaten koyuydu ovü. Inş, hayırlı olsun

Kasikta sag sol nerede batmalar ve tüm gün mü öyle oluyor?
Sağolun inşallah sağlıkla ilerler Günde birkaç defa bir kaç sanıye gelip geçiyor ikisinde de batma var ama özellikle sağ tarafımda daha çok oluyor. Ama bence en büyük belirti göğüsler yumurtlamadan iki üç gün sonra ağrımaya başladı yavaş yavaş da ağrısı arttı.

Benimde 3 gün kala ovulasyon böyle ya acaba mı diyorum

Eklentiler

• IMG_20220802_213323.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 307
Bu arada benim de yumurtlama günüm 20siydi belki arada 1-2 gün oynamış da olabilir. Ama bende karında çok şişkinlik ve göğüs hassasiyeti dışında bir şey yok. Lekelenme de yok.
Yine de keşke olsa diyorum. Beklemek heyecanlı. Regle de yaklaşık 1 hafta var. Belki de geçer bilemiyorum.

22 Temmuz yumurtlamaydı, 29 Temmuzda iki kere lekelenmem oldu bitti. Bugün de böyle koyu çıkınca acaba mı dedim :) yarın sabah test yapsam çıkar mı sizce

Hemen böyle bi koyu çizgi çıkarsa kesinleşmiş olur. Ama herkes kan testi en doğru sonuç diyor.

Eklentiler

• IMG_20220803_084215.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 528
Benımde 10 gundur boyle ckıyor gebelık olablrmi ?

Eklentiler

• F4BD82F7-7BBA-42A4-8BC2-B1753D187065.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 308
Benimde 3 gün kala ovulasyon böyle ya acaba mı diyorum
C nin silik T nin daha koyu çıkması lazım hamilelik olması için ama bu testi yarın tekrar yapın bakalım bir farklılık koyulasma olucak mı. Bende ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğunu 1 gün önce böyle 2.gün C silik T kıpkırmızı çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…