- 28 Aralık 2022
- 31
- 6
- 6
- 36
- Konu Sahibi Kardelen1888
-
Canım kasığımda batmalar oluyo o kadar sadece gaz da varCanım belirtilerin neler ben karnımda bişe var hissedıyorm ilk gebeliğimde hissetmedim bilmiyorum daha erken diye düşünüyorum hissetmek için oysa ama gaz çok oluyormuş ilk
günlerde
bendede aynen öyle ben haftaya yapacağım adet günümü geçince yapmak istiyorum sonra ditek kan testini yapacağım tarihi belirleyeceğimCanım kasığımda batmalar oluyo o kadar sadece gaz da var
SonucKızlar dün yani adetime 1 hafta kala ovülasyon testi yaptım silik çıktı bugün de yaptım silik çıktı ama dünkünden biraz daha belirgindi. Biraz belirtilerim olunca yapayım dedim testi. Sizce erken mi yaptım, bu şekilde gebelik öğrenen var mı?
pik olmamış maalesefKizlar ben yeni katildim aranıza adetime 1 hafta var çatlama olmusmi hafif kaşık batmalarim ve çok yorgunluğum var 6 aydır deniyoruz eşim klomen ve thancas tedavisi görüyor sizce bu ay tutarmiher gün ağlıyoru
Şimdi tekrar yaptım belirginleşmeye başladı yeniden adetime 6 gün var belirtilerimde var ama yumurtlamadan sonraki süreç bupik olmamış maalesef
Merhaba gebe misiniz değer yükseliyor görünüyorŞimdi tekrar yaptım belirginleşmeye başladı yeniden adetime 6 gün var belirtilerimde var ama yumurtlamadan sonraki süreç bu
Malesef adet oldum bugün doktora gittim yumurtlama yakınım başladı klomene basliycam cuma günü inşallah bu ay bebişim gelirMerhaba gebe misiniz değer yükseliyor görünüyor
Doktoruma bu durumu sordum ve asla ovulasyon testiyle takip önermedi yanıltır ve strese sokar dedi her ay yumurtlama gec yada erken catliyanilir yada olgunlaşmadan adetle atılır dedi o yüzden belli bı süreden sonra olmazsa doktor takibi daha mantıklı içinde rahat ediyor ben çok rahatladım şu an mesela en azından bilir kişiyle bazen yola çıkmak strese girmekten iyidirMerhaba gebe misiniz değer yükseliyor görünüs
İnşallah Rabbim bizle birlikte ikimizede güzel haberler almak nasip olsun inşallah her gün dua ediyorum bende öyle hissediyorum kurbana bebegimle hiricem gibi ay inşallah çok aminHayırlısı olsun. Hayırlısıyla gelsin bebisiniz ben de bu aydan çok umutluyum anne olacak gibi hissediyorum kendimi, eşim nöbetli çalışıyor bizde ovulasyon işe yarar diye düşünüyorum. O ay bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?