Adete 5 gün kala ovülasyon testi

Kardelen1888

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2022
31
6
6
36
Kızlar dün yani adetime 1 hafta kala ovülasyon testi yaptım silik çıktı bugün de yaptım silik çıktı ama dünkünden biraz daha belirgindi. Biraz belirtilerim olunca yapayım dedim testi. Sizce erken mi yaptım, bu şekilde gebelik öğrenen var mı?

yok erken değil benimde bir haftadan az bi süre var bende haftaya yapıcam testi

Canım belirtilerin neler ben karnımda bişe var hissedıyorm ilk gebeliğimde hissetmedim bilmiyorum daha erken diye düşünüyorum hissetmek için oysa ama gaz çok oluyormuş ilk
günlerde

Kizlar ben yeni katildim aranıza adetime 1 hafta var çatlama olmusmi hafif kaşık batmalarim ve çok yorgunluğum var 6 aydır deniyoruz eşim klomen ve thancas tedavisi görüyor sizce bu ay tutarmi 😔 her gün ağlıyorum

Eklentiler

• IMG20230520104929.webp
    IMG20230520104929.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 383
Merhaba gebe misiniz değer yükseliyor görünüs
Doktoruma bu durumu sordum ve asla ovulasyon testiyle takip önermedi yanıltır ve strese sokar dedi her ay yumurtlama gec yada erken catliyanilir yada olgunlaşmadan adetle atılır dedi o yüzden belli bı süreden sonra olmazsa doktor takibi daha mantıklı içinde rahat ediyor ben çok rahatladım şu an mesela en azından bilir kişiyle bazen yola çıkmak strese girmekten iyidir 😊 rabbim istiyen herkese nasip etsin ben çok umutluyum 🤲🏼🤲🏼🌹

Hayırlısı olsun. Hayırlısıyla gelsin bebisiniz ben de bu aydan çok umutluyum anne olacak gibi hissediyorum kendimi, eşim nöbetli çalışıyor bizde ovulasyon işe yarar diye düşünüyorum. O ay bu ay 🥰

Hayırlısı olsun. Hayırlısıyla gelsin bebisiniz ben de bu aydan çok umutluyum anne olacak gibi hissediyorum kendimi, eşim nöbetli çalışıyor bizde ovulasyon işe yarar diye düşünüyorum. O ay bu ay 🥰
İnşallah Rabbim bizle birlikte ikimizede güzel haberler almak nasip olsun inşallah her gün dua ediyorum bende öyle hissediyorum kurbana bebegimle hiricem gibi ay inşallah çok amin ❤️❤️

Back
X