Adete 5 gün kala Ovulasyon testim

Merhaba canım nasılsın ben dün test yaptım akşam üstüiki saat sonra böyle çıktı suda döktüm geçmedi sen tecrubelisin sence varmı biseyler daha adette olmadım ama
İyiyim canım şimdi girebildim birkaç gündür giremedim yani çizgi görünüyor ama kuruma da olabilir adetin gectimi

Regl olana kadar umut varda tabi yine de belli olmaz ovalüsyon takibi yapmışmıydın yumurtlamadan kaç gün geçti
Yumurtlama dönemi yapmadım aradan 1 hafta geçti merakımdan alıp yaptım 5 tane koyulasmaya başlamıştı testlerim bilmiyorum adet sancım var ama hiç bişey yok Dr yazdım 1 hafta bekliyelim dedi

Yok kuşum elendim ben bu ay başladı çamur gibi ağrılı adet
Aynen bende elendim pazartesi başlamıştı benimde bugün bitiyor bakalım bu ay olacak mı inşallah yumurtlama erken olur yoksa iki ay kadar eşimden ayrı kalacam memlekete gidiyorum bu 15 gün içinde oldu oldu yoksa iki ay ara

Bende bugün Dr gidicem 2. Günüm hormonlara bakılıp ilk defa femara vericek bakalım.heycanliyim , inşallah canım ya olur adam gelene kadar sen cinsiyet partisi yaparsın inşallah

Bende bugün Dr gidicem 2. Günüm hormonlara bakılıp ilk defa femara vericek bakalım.heycanliyim , inşallah canım ya olur adam gelene kadar sen cinsiyet partisi yaparsın inşallah
Bende ilaçla hiç denemedim dönüşte bende başlarım artık tedavilere

Hanımlar bakabilir misiniz? Son iki günün ovülasyon testi böyle bende. Sonrasında test yaptım iyice siliklesti ve çizgi yok oldu. Testlerimi sabah uyanır uyanmaz yapıyorum. Alttakinin gecesinde çatladı da pik çizgisini kaçırdım mi acaba ne dersiniz. Bu arada 26 günde hiç sekmeden regl olurum.

Hala regl olmadım, 4 gün gecikti, idrar testinde silik çizgi her gün belirginleşiyor, bu sabah ilk dakikadan çıktı silik pembe çizgi, ama kasık ağrılarım var bu sabah, acaba normal midir?

Hala regl olmadım, 4 gün gecikti, idrar testinde silik çizgi her gün belirginleşiyor, bu sabah ilk dakikadan çıktı silik pembe çizgi, ama kasık ağrılarım var bu sabah, acaba normal midir?

Eklentiler

• IMG_20240602_115531.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 142
Benimde 2 gün gecikti ovülasyon testim böyle sence nedir

Eklentiler

• 158871A3-61B1-4AB2-B364-A6E8034E26E2.webp
    30 KB · Görüntüleme: 124
Merhaba benimde 2 gün gecikti ovülasyon testim böyle sence nasıl

Eklentiler

• BFAAB218-1DE4-4B07-961A-06ECA25CC245.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 99
  • AFB9871B-AC15-41EA-859B-E85EF5141585.webp
    30 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…