- 3 Ocak 2021
- 5.404
- 1.870
- 123
- Konu Sahibi Alara m2026
-
İyiyim canım şimdi girebildim birkaç gündür giremedim yani çizgi görünüyor ama kuruma da olabilir adetin gectimiMerhaba canım nasılsın ben dün test yaptım akşam üstüiki saat sonra böyle çıktı suda döktüm geçmedi sen tecrubelisin sence varmı biseyler daha adette olmadım ama
2 gün geçti canımİyiyim canım şimdi girebildim birkaç gündür giremedim yani çizgi görünüyor ama kuruma da olabilir adetin gectimi
Hala adet olmadım az önce yaptım yok sanırım yarın sabah tekrar yapicamİyiyim canım şimdi girebildim birkaç gündür giremedim yani çizgi görünüyor ama kuruma da olabilir adetin gectimi
Regl olana kadar umut varda tabi yine de belli olmaz ovalüsyon takibi yapmışmıydın yumurtlamadan kaç gün geçtiHala adet olmadım az önce yaptım yok sanırım yarın sabah tekrar yapicam
Yumurtlama dönemi yapmadım aradan 1 hafta geçti merakımdan alıp yaptım 5 tane koyulasmaya başlamıştı testlerim bilmiyorum adet sancım var ama hiç bişey yok Dr yazdım 1 hafta bekliyelim dediRegl olana kadar umut varda tabi yine de belli olmaz ovalüsyon takibi yapmışmıydın yumurtlamadan kaç gün geçti
Bekle canım inşallah istediğin gibi olurYumurtlama dönemi yapmadım aradan 1 hafta geçti merakımdan alıp yaptım 5 tane koyulasmaya başlamıştı testlerim bilmiyorum adet sancım var ama hiç bişey yok Dr yazdım 1 hafta bekliyelim dedi
Bekle canım inşallah istediğin gibi olur
Henüz regl olmadım, bat günüm bugündü, gelen giden yok :) regl olcakmışım gibi bi durum şuan yok, beklemedeyim, ovülasyon hala çift çizgi devam, erken gebelik çok silik, kaset test tek çizgi... :^Ne yaptınız acaba
Aynen bende elendim pazartesi başlamıştı benimde bugün bitiyor bakalım bu ay olacak mı inşallah yumurtlama erken olur yoksa iki ay kadar eşimden ayrı kalacam memlekete gidiyorumYok kuşum elendim ben bu ay başladı çamur gibi ağrılı adet
Bende bugün Dr gidicem 2. Günüm hormonlara bakılıp ilk defa femara vericek bakalım.heycanliyim ,Aynen bende elendim pazartesi başlamıştı benimde bugün bitiyor bakalım bu ay olacak mı inşallah yumurtlama erken olur yoksa iki ay kadar eşimden ayrı kalacam memlekete gidiyorumbu 15 gün içinde oldu oldu yoksa iki ay ara
İnşallah canım bakalım kısmet Ağustos gibi dönerimBende bugün Dr gidicem 2. Günüm hormonlara bakılıp ilk defa femara vericek bakalım.heycanliyim ,inşallah canım ya olur adam gelene kadar sen cinsiyet partisi yaparsın inşallah
Bende ilaçla hiç denemedim dönüşte bende başlarım artık tedavilereBende bugün Dr gidicem 2. Günüm hormonlara bakılıp ilk defa femara vericek bakalım.heycanliyim ,inşallah canım ya olur adam gelene kadar sen cinsiyet partisi yaparsın inşallah
Bende az önce geldim Dr dan femara verdi yarın içmeye basliycam 12 Haziran'da kontrol inşallah bu ay tutar rabbim sanada tez zamanda nasip etsinBende ilaçla hiç denemedim dönüşte bende başlarım artık tedavilere
Amin canım inşallah inşallah bu ay yüzlerimiz gülerBende az önce geldim Dr dan femara verdi yarın içmeye basliycam 12 Haziran'da kontrol inşallah bu ay tutar rabbim sanada tez zamanda nasip etsin
Hala regl olmadım, 4 gün gecikti, idrar testinde silik çizgi her gün belirginleşiyor, bu sabah ilk dakikadan çıktı silik pembe çizgi, ama kasık ağrılarım var bu sabah, acaba normal midir?Yumurtlama dönemim geçti, şimdi adete 4 gün var ovülasyon testim bu şekilde, yumurtlamada çift çizgiyi gördüm, ertesi günden itibaren silikleşerek yok oldu o dönemde, şimdi tekrar koyulaşmış, hamileliğini böyle öğrenenler varmış, bat günümde adet olmazsam ertesi gün test yapıp editlerim gönderiyi, bakalım hamilelik var mı, varsa ovülasyon ile öğrenebiliyor muyuz, deneyelim görelim :)
Hala regl olmadım, 4 gün gecikti, idrar testinde silik çizgi her gün belirginleşiyor, bu sabah ilk dakikadan çıktı silik pembe çizgi, ama kasık ağrılarım var bu sabah, acaba normal midir?
Merhaba benimde 2 gün gecikti ovülasyon testim böyle sence nasılHala regl olmadım, 4 gün gecikti, idrar testinde silik çizgi her gün belirginleşiyor, bu sabah ilk dakikadan çıktı silik pembe çizgi, ama kasık ağrılarım var bu sabah, acaba normal midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?