Adete 5 gün kala pozitif idrar testi bakarmısınız!

Ececinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
13
6
86
Kızlar adetime 5gün var busabah test yaptım pozitif çıktı 5tl lik bebe time test.
Bu normalmi ikişkiden on gün sonraya denk geliyor.
Dış gebelikte bukadar koyu pozitif çıkmaz dimi çok korkuyorum.
Dış gebelik geçirdim tüpüm alındı onda adet günü bile çok silik çıkmıştı.
Kan için adet günüme kadar beklemek istiyorum.

Eklentiler

• 20170919_150634.webp
    20170919_150634.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 3.801
Inşallah sağlıklıdır canım bence bekleme git kan ver takibin başlasın kimyasalsa önlemini alırsın en azindan

Bence de beklememek gerek yok testlerin bozuk olma olasılığı var tabi ama düşük ihtimal HCG baktır için rahat etsin

Çizgi çok net çıkmış. Bence hemen gidin doktora. İnşallah yoktur ama dış gebelik varsa erkenden önlem almış olursunuz.

Kan vermekten bıktım artık hastanenin güvenliği bile tanıyor.
İkiz gebelikte böyle erken çıkabiliyormu acaba.
İyiye yormaya çalışıyorum. Eşime bile söylemedim daha.

Ay neyi bekliyorsun git kan ver.
Ne güzel çıkmış çizgi :KK48:

Kan vermekten bıktım artık hastanenin güvenliği bile tanıyor.
İkiz gebelikte böyle erken çıkabiliyormu acaba.
İyiye yormaya çalışıyorum. Eşime bile söylemedim daha.
Belki erken döllenme belki ikiz canım benim de adetten 1 gün önce çok koyu şekilde çıktı eminim 5 gün önce yapsam seninki gibi çıkardı.hcg 3953tü yüksekti yani.sen git test yaptır Allah bağışlasın inşallah bebisini sana sağlıkla

Direk kan verin,olumsuz düşünmeyin :) hayırlısı olsun sağlıklı olur inşallah :anneadayı:

Benim de bu arada adetime 4 gün kala baya koyu çıkmıştı. Herşey normal şuan 3 aylık.

Hatta aynen böyleydi :)

Eklentiler

• IMG_2395.webp
    IMG_2395.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 2.376
Slm kizlar bende adetime 1 hafta kala ysptim varmi sizce bisey

Eklentiler

• 20170922_104115.webp
    20170922_104115.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 1.848
selam kızlar ben de yeni üyeyim,
10 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi,adetime 5 gün var, bu sabah predictor early ile bi deneyeyim dedim ve çıkan sonuç ekte :KK52:
ilk başta daha belirgindi şimdi böyle duruyor.
daha adete 5
IMG_7282.webp
IMG_7282.webp varken çıkması acaba kimyasal gebelik mi dedirtiyor ne dersiniz benzer durum yaşayıp hamile olan var mı :anneadayı:

Hamilesiniz sorun olup olmadigini kan testinde cikan degeri takip ederek bilir doktorunuz kan verin bence. Happymomy Happymomy

cakyaz cakyaz canım çok teşekkür ederim cevabın için, teyzem de yakın zamanda pozitif çıkıp keseyi görememişti o yüzden biraz tedirginim, hayırlısı olsun çok da silik değil gibi adet günümde kan vereyim diyorum inşallah güzel sonuçlar alırım :)
Allah bana ve isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back
X