Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım haklısın ben her iki ihtimale de kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum. Hayal kırıklığına uğramak da yıpratır insanı.. yok canım modumu düşürmekten değil teşekkür ederim söylediğin için de sonuçta her türlü ihtimal var amaç bu duyguları beraber yaşamak.. bakalım Allah sana da bana da buradaki bütün kadınlara da tez zamanda Bebek nasip etsin hayırlısıyla inşallahhh bekleyip görelim

N asıl bir etkisi oldugunu düşünüyosun

Mesela Doğum kontrol hapı kullananların kullanmayanlara nazaran hamileliklerin daha geç olma gibi bi ihtimali olabilir mi? Sonuç olarak bu hap yumurtalıklara etki eden ve durduran bi etkiye sahip. Mesela ben hiç kullanmadım ve hamilelik şansım kullanana nazaran biraz daha yüksek olabilir mi diye düşünüyorum

Kullananların bir süre geç gebe kaldıkları söylenr ama tam tersi olan durumlarda var benim bi tanıdığım hemen hamile kalmıştı mesela

Kullananların bir süre geç gebe kaldıkları söylenr ama tam tersi olan durumlarda var benim bi tanıdığım hemen hamile kalmıştı mesela

Vay anasını ne değişik bi sistem bu :) ben en iyisi hiçbir ihtimali düşünmeden akışına bırakayım herşeyi şimdiye kadar düşündüğüm şeylerden 1 sezonluk dizi senaryosu çıkardı vallahi

heycan güzeldir ama sen hep bu kadar geç mi oluyodun
yada bu kadar heycnlıysan neden test yapmaktan kaçıyosun
Benim hep günü gününe oldugu için test yapmaktan kaçıyorum

daha onceden test yaptım hep negatif cıktı ya o beni cok etkilemişti ondan bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…