Canım mısın sen
Benim misin
Her şeyim misin sen
Hoşgeldin Melek
Sefalar getirdin
Bunu hamişlerimiz için okuyorum
Ömürlük :)))Aylık ödüyon mu?
CanımmmmNe olursan gel seni bekler bu beden
Tırnaklara bakEki Görüntüle 2138770
Kızlar bu ilacı kullananınız oldu mu? Made in Turkey. Ondan size soruyorum belki yaygındır diye
hiç görmedim canım ben..Eki Görüntüle 2138770
Kızlar bu ilacı kullananınız oldu mu? Made in Turkey. Ondan size soruyorum belki yaygındır diye
hiç görmedim canım ben..
Hayırlı olsun Cnm çok sevindim inss kalp atışını da duyarsın bir , iki haftaya kadarKızlar merhaba bugün emin olmak için kan testi yaptırıp ultrasona girdim. Erken bi vakitte olduğum için ultrason da gözükmedi. Alttan kamera ile baktılar. Allaha şükür bir sıkıntı yok. Önümüzdeki günlerde tekrar gidicem ultrason ile bakacaklar. Dış gebelik ihtimali yokmuş doktor öyle söyledi. Bir de kızlar baş ağrısı oluyor bende. Uyku hali oluyor akşamları erkenden uykum gelmeye başladı son 1 haftadır. Bunlar da belirtiler olarak aklınızda olsun
kızlar haftaya gideğim ya dr ye hangi hastaneye gitsem bilemedim, ankara da olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. büyük doğuma çok kalabalık diyorlar, suriyeliler maşallah fabrika gibi doğurduklarından, keza etlik de öyle.. napsam bilemedim:/
yok mu ankarada olan
Kizlar bugun tanidigim bir bulanti geldi. Ben bu bulantiyi biliyorum.
Eki Görüntüle 2138334 simdi yaptim ucuz testlerden. Hemen cikti boyle
Cnm hayırlı olsun çok sevindim rabbimO kadar dua ettim ki. Rabbim beni kizima bagislasin diye. Benim bir yavrum var. Bir tane daha olacak nasipse. Allah sizlere de nasip etsin. Hep duamdasiniz. Hele Judy kuzumcanlarim tez zamanda nasip olsun hepinize. Judy sen de hamile kalinca ilk bana haber ver. Sariliyorum hepinize
Cnm hayırlı olsun çok sevindim rabbim
Tamamına erdirir insallah :)
Ben Baküdeyim canım ya.
Eskiden bunu gormek icin pro olmaya gerek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?