Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar bu ilacı kullananınız oldu mu? Made in Turkey. Ondan size soruyorum belki yaygındır diye

kızlar haftaya gideğim ya dr ye hangi hastaneye gitsem bilemedim, ankara da olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. büyük doğuma çok kalabalık diyorlar, suriyeliler maşallah fabrika gibi doğurduklarından, keza etlik de öyle.. napsam bilemedim:/

hiç görmedim canım ben..

Doktor önerdi 3ay kullan dedi. 90tane var içinde. Bende 1bucuk ay kullandım daha da kullanmadım. Şimdi başlasam mı acaba diyorum. Hamilelerin ilk aylarda bebeklerinin tutunması içinmiş. Dedi 3ay kullan hamile kalırsan 3ay daha kullanırsın

Hayırlı olsun Cnm çok sevindim inss kalp atışını da duyarsın bir , iki haftaya kadar

kızlar haftaya gideceğim ya dr ye hangi hastaneye gitsem bilemedim, ankara da olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. büyük doğuma çok kalabalık diyorlar, suriyeliler maşallah fabrika gibi doğurduklarından, keza etlik de öyle.. napsam bilemedim:/

yok mu ankarada olan

Son düzenleme:

Ben Baküdeyim canım ya.

Kizlar bugun tanidigim bir bulanti geldi. Ben bu bulantiyi biliyorum.

Eki Görüntüle 2138334 simdi yaptim ucuz testlerden. Hemen cikti boyle

Cnm hayırlı olsun çok sevindim rabbim
Tamamına erdirir insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…