Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten mi şu an bana büyük bir unut oldunuz ... Bende adeti 3 gün geçince yaptım negatif çıktı şimdi 5 . Gün doktor 8. Gün gel tekrar yapalım dedi
Evet geç döllenme olabiliyor ama benim iki gün sürdü kimyasal gebelik oldu herşeyin hayırlısı olsun

Evet geç döllenme olabiliyor ama benim iki gün sürdü kimyasal gebelik oldu herşeyin hayırlısı olsun
üzülme canim vardir bir hayir insallah tekrar hamile kalir ve bebegini saglikla kucagina alirsin artik hamile kalmak cok zor ve kaldigim zamanda.malesef coğu dusukle ve kimyasal gebelikle sonuclaniyo hormonlardanmi ne etragimda bebegi olmayan o kadar insan var ki benim de 1 senedir olmuyo Allah isteyen herkese nasip etsin

Soğan kürü de var tabi.
Kötü abla o. Kardeşine ilgisizleşti son zamanlar. Ondan küsüm
Bak şindi de duygu sömürüsü yapıyo ben küstüğüm için vicdan azabı çekeyim istiyo
Evet kötü ablayım ben. Hemde Çok kötüyüm. Hep merak eden, yazmadığında kötü kardeş demeyen, belki bir derdi vardır diye düşünen, üstüne gelmeyen ben çok kötü ablayım.

Evet kötü ablayım ben. Hemde Çok kötüyüm. Hep merak eden, yazmadığında kötü kardeş demeyen, belki bir derdi vardır diye düşünen, üstüne gelmeyen ben çok kötü ablayım.
oy oy oy kıyamamm tatlım, noldu 2 günde nazar mı değdi size? önce gördüğüm çerçeveden eser yokk.. ki adetleriniz de bitti ondan desemm.. siz biraz nefes alın bence açık havada bir araya gelin oturun çay için.. beni de anın

Ohooo sen yine dolmuşsun

Bu kız hep böyle. Rahatsız olduğu şeyleri söylemez içine atar sonra patlar sen bana bunu bunu dedin diye. Zamanında söylese böyle şeyler olmaz
Bir araya gelemiyoruz

Ohooo sen yine dolmuşsun
İyi değilim bu aralar. İçim şişmiş. O yüzden üstüme gelmeyin. Sıcaklar da bir tarafdan. Bedenim cayır cayır yanıyor soğan suyu yüzünden erken yumurtladım galiba. Kokulardan tiksiniyorum. Ayağa kalkınca başım fena dönüyor. Az kalsın bayılacaktım demin. İyi değilim yani

Amiin Allah razı olsun benim ilk denemede kimyasal oldu iki ay geçti bakalım bu ay neolur

İçme belke düşmür bedenine? Kaş yaparken göz çıkarma.

Nebilim. Hava da cox istidi axı. Direm belke onnandı. Soğan suyunu da saxlamAq istemirem ee

Ondan da ola biler çünki 3gündü mende eleyem srağagüm hele menim de başım fırlanırdı üreyim tez tez döyünürdü. Bulanırdı üreyim. Ama heç men hele başdamamışam soğan suyuna. Nese çirk zad gelir sennen?

Yoo ele hemişeki axıntımdı. Dünen yumurtlama axıntısı kimi axıntım var idi. Deyerlendirdik axşam. Day bilmirem dünen idi ya yox. Ama menim yumurtlamam 16-cı 17ci gun falan olurdu. Soğan suyu yeqin yumurtanı böyüdüb çatladıb. Deqiq bilmirem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…