Çok şükür iyi gidiyor Cnm ayrıntılı ultrason icin gün sayıyoruz :) yoğunun bayadir arada çok nadir girebiliyorum güzel haber varmi bakıyorumTopiğimizin güzel hamişleri. Durumlar nasıl? Nasılsınız? Bebiş nasıl? Yoksunuz bayadır
@Mervetolgali
@sky19
@Lati lokum
@mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
@Mrs black
@Aleynanur41
@Repse
cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
Benim de 5 gün var ama hiç belirtm yok senin belirtin var mı?Kizlar adetime 4 gun kaldI, yine kan versem mi sizce?
Benim yüksek 37.50 kuzum bide anneliğini eşin ve sen hissedebiliyorsun eşin senin konundan anlıyormuş bugün ögrendim eşim itiraf etti
Kan kesin cozum kan yap cnm bence☺:)
Judy_K canım iyiyiz bizde Allaha hamd olsun .uğraşıyoruz. rabbim isteyen herkese nasip etsin .6 .ayın içindeyiz rabbim saglikli bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Çok iyiyiz canım şükür 18 haftalık olduk. Cinsiyetimizde erkek teyzesi :) anneyi yormakla tekmelemekle meşgüluz bu aralar büyüyoruz
Bende öyle diyodum canım ama öyle olmuyo malesef. 4 ay hasta gibi yattim ben kusmadan açliktan
Çok şükür iyi gidiyor Cnm ayrıntılı ultrason icin gün sayıyoruz :) yoğunun bayadir arada çok nadir girebiliyorum güzel haber varmi bakıyorum
Azacik adet agrisi gibi oluyor ara sira, baska da bi belirti yok canim.Benim de 5 gün var ama hiç belirtm yok senin belirtin var mı?
Evet bende de arada ağrı giriyor bir de iki gün önce koyu sarı bir akıntım geldi sadece keşke artık hamile kalsakAzacik adet agrisi gibi oluyor ara sira, baska da bi belirti yok canim.
Hayırlı olsun canım ikiz miBana bi dokunsan bin ah işiteceksin valla..
O kadar kötüyüm ki 20 gündür mide bulantıları beni mahvetti.
7 24 şiddetli devam ediyor.
Serumlar vs
Salı günü bu kadar aşırı olmasının sebebini de öğrendik tabi :/
İki kese gördü doktor son kontrolde şaka gibi hala şoktaym hayal gibi geliyor.
Ama ben tükendim ya yeme içme yok sürekli öğürme kusma .
Dünyaya bakamıyorum.
Sen nasılsın?
Canım nasıl anlaşılıyormus kiBenim yüksek 37.50 kuzum bide anneliğini eşin ve sen hissedebiliyorsun eşin senin konundan anlıyormuş bugün ögrendim eşim itiraf etti
Ya anladigim kadariyla kullanici adini biliyor actigi konudan anlamis gibi anladim ben :)Canım nasıl anlaşılıyormus ki
Olabilir canim :)Ya anladigim kadariyla kullanici adini biliyor actigi konudan anlamis gibi anladim ben :)
Hayırlı olsun ne kadar güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallahYarın adet günüm kan testi yaptırdım bugün beta hcg 120,13 kızlar 2-3 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese tez vakitte versin bu haberi hepinizi çoook öpüyorum
Kasıklarım çook ağrıyodu hala çok ağrıyo mide bulantısı gelip gidiyoduHayırlı olsun ne kadar güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallahbelirtilerin var mıydı peki?
Eşim tarif edemem dedi tarifi yokmuş sen hissediyorsun ben hissetim sürekli bişey konışurken bende anneyim diyordum rabbim kalbine veriyor o hissiCanım nasıl anlaşılıyormus ki
Kokuyu tarifi edilmez dedi eşim bilmiyorum bitanemAnlamadım canım nasıl hissediyormuş ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?