- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Kızlar benim bat 4 gün kaldı su erken gebelik testinden alsan kesin sonuç verir mi acaba bide beyaz akıntım var epey bir adet geliyor sankiiiii
Doğumu da varlığı gibi süpriz olmuştu
Doktorla 25 mayıs diye konuşmuştuk hatta bana inşallah burç takıntı yoktur demişti.Bende var ama napalim demistimSağolsun kızım 17 mayısta geldi.38+0 da
Amin. Allah razı olsun
Cok heycanlıyıö bir o kadarda korkuyorum kırmızılar gelcek diye 4 gün nasıl gecer bilmiyorum.benim ikinci cocugum olcak allah nasip ederse.ilkindede silik bi çizgiyle yola baslamıstık ama bu baya bi silikAllah hepimize nasip etsin güzel haberler almayııı.Ay alma canım test falan.. bekle adetini bi bakalım! Eğer adet olmazsan,ya da geç olursan test al bence
Bende pko var. 1 aşılama denedik tutmadı. Sonra femara kullandım ve hamile kaldım. Çok sevindik oda dış gebelik oldu.kürtaj oldum. Hsg,smear ve genetik testler yapıldı.dr kürtajdan sonra 6 ay demişti korunma süresi olarak. Hsg temiz çıkınca 3 ay yeter dedi. Bende yine femara kullandım kasıklarımda ağrı vardı yumurtladığım gün ve hala devam ediyor. Göğüslerim normalde ağrımaz.şimdi bir kaç gündür uçları hassas tıpkı geçen sefer ki gibi. Bekliyorum öyle :) inşaallah dediğiniz gibi uğurlu gelir. HAYIRLISI HERKES İÇİN #<3Canım burası Uğurlu topikçok hamile çıktı burdan gerçekten. Benimle beraber hamile kalan çok arkadaş vardı benden sonra da birçoğu hamile kalmış hep haberlerini aldım burdan
İnşallah sana da uğurlu gelecek moralini yüksek tut, çiçekler açsın ruhunda
Valla keşke bende olsam diyorum.Gebelik yoksa en iyisi zamanında olmakmış.
Testler negatif reglin tüm belirtileri var ama hala gelmedi.
Hayatımda ilk defa bu kadar belim ağrıyor .Buna bel ağrıması denmez sanki ikiye ayrılıyor .kasıklarım patlayacak gibi.Agri kesici alsam sorun olurmu acaba kızlar
Benim de heterozigot cnm hayırlısı ile gebe kalalım sulandırıcı işi hallolurGenetik testlerde de heterezigot çıktı ve doktorum hamile kalırsan sulandırıcı kullanıcaksın dedi. Şimdilik folik asit kullanıyorum.
Aynen bende öyle düşünüyorum en azından çaresi var.Benim de heterozigot cnm hayırlısı ile gebe kalalım sulandırıcı işi hallolur
Senin ilk gebeliğin mi olacak benim bir düşüğüm varAynen bende öyle düşünüyorum en azından çaresi var.
A s Cnm benimde aklıma takılan o bayadir düşünüyorum doktorum istemedi şeker yüklemesi ama içim rahat etmedi .
Evet başka çocuğum yok malesef bir dış gebeliğim var işte .Senin ilk gebeliğin mi olacak benim bir düşüğüm var
A s Cnm benimde aklıma takılan o bayadir düşünüyorum doktorum istemedi şeker yüklemesi ama içim rahat etmedi .
Geçmiş olsun cnm inş tez vakitte bizim de olacakEvet başka çocuğum yok malesef bir dış gebeliğim var işte .
İnşaallahGeçmiş olsun cnm inş tez vakitte bizim de olacak
Ben diğer iki çocuğumda mutlaka yapyirdim Cnm ve ailede şeker hastası da çok fazla var aynen bende korkuyorum ama bilmiyorum offf olmazsa pasartesi bb doktorumu arayayım .Benim doktorum istedi her hamileye öneririm ailede hastalık olsun ya da olmasın bazı kadınların gizli şekeri olur dedi.. bende tam bu konunun üstüne hamilelik uygulamasında bi arkadaş birşey paylaşmış sırf şeker yüklemesi yapmadığı için 28. Haftalıkken gizli şekerden bebeğinin kalbi aniden durmuş. Onu okuduğumdan beri bilinçaltımda yer etti allah korusun.. çok araştırdım yapan da var yapmayanda ama ben yaptırıcam sanırım.. allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben geçen ay kullandım tatlım buyur
Belli belirsiz var gibi inşallah vardır. :)KıEki Görüntüle 2182345 zlar bir şey görebiliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?