Aynen walla bazıları ne kadar şanslı istediği anda çocuk sahibi olabiliyorlar bazılarıda yıllarca uğraşıyor hayat işte herkesin imtihanı ayrı Rabbim ne verirse hayırlısını versinAynen bende o niyetle yaşamıyorum ilişkimi hem kendimi kötü hissederim hemde eşime haksızlık yaparım. Bebek olacaksa zaten illa ki olacak doğru zamanda. Ama bu aralar olursa da fena olmaz yani :) bu ay bi geçsin şayet tutturamazsak önümüzdeki ay doktora gidicem. Allahım hayatımız sürekli bişeyleri takip etmekle geçiyor yok yumurtladım mı yok yerleşme kanaması mı yok adetim geldi mi :) çile valla
Niye canım
Sorma ya ben de iki üç aydır kafaya takmaktan bunalıma girdim kendimi yemeye verdim sporu bıraktım. Daha hamile kalamadan 5 kilo aldım. Bu ay kendimi zayıflamaya konsantre edicem. Pilatese de başlayalım oh mis gibi. Bu ne yaaa böyle bekle bekle çürüdük ayolAynen şekerim ben de öyle olmak istiyorum. Artık olucağım. Bu ay çok değişik duygular yaşadım. Artık çıkaracağım aklımdan. Kaç aydır pilates yapmıyorum bebek varsa bişey olur diye. Adetim bitsin başlıyacağım. Düşünmiycem artık varmı yokmu diye. Adetim gecikince test yapacağım belirtilere de takılmıyacağım..
Bekle bakalım canım tamamen kırmızılar gelse bile ümidi kaybetmek yok bütün aylar bizimTatlım akıntımla beraber çok açık pembe renkte bi akıntı geliyor. Sanırım adetim geliyorum diyor. Artık ümidim kalmadı
evettttAbla sen adet mi oldun?
evetttAdet mi oldun ablam?
Bekle bakalım canım tamamen kırmızılar gelse bile ümidi kaybetmek yok bütün aylar bizim
Kızlar benmde takvime göre kırmızılar bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi zaten adet düzenszlğm var belirtide yok bari gelsede bidaki ay için çalışmalara başlasak
Aynen öyle canım geçen mektuplarımızı günlüklerimizi falan okuyorum ne kadar çok şey yaşamışız meğer ama bazen sanki hiç bişey yaşamamışızda yeni yaşıyoruz gibi geliyo evlendik hala sevgili gibiyizve her sabah uyandığımda şükür ediyorum rabbime bizi birbirimize kavuşturduğu için bide bebekle taçlandırır inşallah hepimizin yuvalarını
Ne güzelmiş :) bende 3 yıldır Takvimim'i kullandığim için Pepapp'a geçemiyorum.
naber kizceler varmı güzel haberler :) bana son 6 gün kaldı bakalım nolcak.tansiyonum çok düşük bu ara açta değilim ama inşallah hasta falan değilimdir
Selam kızçeler ben de 18 şubat
Arkadaşlar benim adetime 10 gün var beta değerim 1.06 negatif değer aralığında yükselme gibi bi durum olur mu baya bi erken baktım ben
Yok canım pembe bir defter. Üzerinde bir çiçek var.Logosunda kuş tüyü resmi olanı mı diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?