Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl gunum gelmedi ama bugun dayanamayip kan testi yaptirdim 0.1 cikti yani negatif daha regl olmama var ve hala ona dair bi belirti yok yukselmez heralde bu saatten sonra? Olsaydi hamileligin olusmadindan kac gun sonra belli olurdu?

Selam kizlar benimde 21 subat benide ekler misin canim

Kapatırlar canım. Tartışınca bile siteden atıyorlar böyle. Dini konular, ya da bu sabah ki şeyler gibi konulara girersen şikayet ediyor insanlar.
aaaa bilmiyordum ben bunu .ama gerçekten siasi din dil ırk konularına girmemek lazım. her kesimden insan topluluğu var.ben türküm ama sen kurt olabilirsin seni nasıl kirabilecegini bilemezsin .ama insaAllah arkasın hesabı tekrar aktiflesir

Evet canım girmemek lazım. Doğru bildiğim bende kalsın kimse de kırılmasın. Aktifleşir canım gelir yakında.

Kızlar artık yemin ediyorum kafayı yicem. Çok stres oldum. Bu akşam size adet oldum diye yazdıktan sonra hiçbirşey gelmedi. O an normal bildiğiniz kan geldi ardından kahverengi bi akıntı gelmiş. Ve sonra hiçbirşey yok. Ya çok stresten adetim sökülmüyor(ki daha günüm gelmedi 3 gün daha var) ya da bu yerleşmek kanaması

ayy insaAllah yerleşme kanamasidir test yap sana emin olursun

ayy insaAllah yerleşme kanamasidir test yap sana emin olursun

Canım ayın 18 ini beklemek istiyorum normal Adet günüm o gün ya o yüzden. Eğer o zamana kadar da adet olmazsam yani kanamam devam etmezse o zaman kan tahliline gideceğim. Adet olursam da gideceğim ama önemli olan şuan bu kanamanın devam edip etmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…