Adete 5 kala ovulasyon testi

Eklentiler

• 90112FF8-6CF9-4E83-9C1E-730AFDF5ADCE.webp
    90112FF8-6CF9-4E83-9C1E-730AFDF5ADCE.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 128
REKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ ol canım ama gebelik belirtisiymiş 😉 hamileymişim ama devam etmedi kimyasal gebelik oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ay yeni umut canım, prolaktin de iyice düşmüş olur. Ovulasyon testi de kullan. Ben de yumurta bekliyorum bakalım ne zaman olacak 🙂
eşime diyorum adet oldum adam ilk defa adet olduğuma sevindi. :) adetten sobnra çalışmalara başlayacaz diyo :)

Canım açıkçası bende hiç sıfırlanmadı hep az da olsa silik vardı mutlaka ikinci çizgi, sen de koy testlerini yaptıkça birlikte bakalım

gebelik testi nasil cikmisti sizin. Benimde ovulasyon hep koyu cikiyor ama gebelik testi negatif cikti

Merhaba :KK25: 25inde ovulasyon testinde pik gördüm 26sında silikleşti. Bat 11 ya da 12 Mart. Ovulasyondan sonra test yapmaya devam ettim.

Üstteki dün, alttakini bugün yaptığım testim.
Yumurtlama, hamilelik ya da sebebini bilmediğim şekilde lh yükselmesi mi var? Kafam biraz karıştı açıkçası :KK64:her gün yapmaya devam edeyim bari, bilgisi olan lütfen yorumlarını esirgemesin :KK39::KK19:
Canım ben böyleyken hamile oldugumu öğrendim 2.ye koyulastıysa hamilesindir bildiğim kadarıyla

Back
X