Yaptın mı? Ne oldu?olabilir canım akşam eve gidince tekrarlayacğım bakalım 2. cizgi nasıl cıkacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptın mı? Ne oldu?olabilir canım akşam eve gidince tekrarlayacğım bakalım 2. cizgi nasıl cıkacak.
Bole cıktı cnm biraz fazla idral koymusumYaptın mı? Ne oldu?
Yaaa tüh, yarın ilk idrarla tekrar dene varsa gebelik testi canım, hayırlısı olsun inşallahBole cıktı cnm biraz fazla idral koymusum
Günaydın canım bence ümit yok. Birazdan tekrar ovü testi yapacam bakalmYaaa tüh, yarın ilk idrarla tekrar dene varsa gebelik testi canım, hayırlısı olsun inşallah
Canım ne yaptın? En son 19u gibi yumurtladın diye düşünmüştük ne oldu var mı gelişme? Merak ettim seniGünaydın canım bence ümit yok. Birazdan tekrar ovü testi yapacam bakalm
Günaydın canım. Dün adet oldum.Canım ne yaptın? En son 19u gibi yumurtladın diye düşünmüştük ne oldu var mı gelişme? Merak ettim seni
Her ay yeni umut canım, prolaktin de iyice düşmüş olur. Ovulasyon testi de kullan. Ben de yumurta bekliyorum bakalım ne zaman olacakGünaydın canım. Dün adet oldum.![]()
eşime diyorum adet oldum adam ilk defa adet olduğuma sevindi. :) adetten sobnra çalışmalara başlayacaz diyo :)Her ay yeni umut canım, prolaktin de iyice düşmüş olur. Ovulasyon testi de kullan. Ben de yumurta bekliyorum bakalım ne zaman olacak![]()
Canım açıkçası bende hiç sıfırlanmadı hep az da olsa silik vardı mutlaka ikinci çizgi, sen de koy testlerini yaptıkça birlikte bakalım
Canım ben böyleyken hamile oldugumu öğrendim 2.ye koyulastıysa hamilesindir bildiğim kadarıylaMerhaba25inde ovulasyon testinde pik gördüm 26sında silikleşti. Bat 11 ya da 12 Mart. Ovulasyondan sonra test yapmaya devam ettim.
Üstteki dün, alttakini bugün yaptığım testim.
Yumurtlama, hamilelik ya da sebebini bilmediğim şekilde lh yükselmesi mi var? Kafam biraz karıştı açıkçasıher gün yapmaya devam edeyim bari, bilgisi olan lütfen yorumlarını esirgemesin
![]()