- 27 Mart 2023
- 75
- 15
- 8
- Konu Sahibi Filanfalan01
-
Ben 7 gün Kala labaquick kaset testinde varla yok arası çizgi ile anlamıştım bu testin markası nekızlar benim beklenen adet tarihim 25nisan salı 6 gün var . Göğüslerim aşırı hassas agrıyor hareket ederken bile . Bir kaç gündür de adet olacak gibi kasıklarım fena batıyor sonra geçiyor . Öylesine bi kader test yaptım ilk dk çok anlamadım bi 10 dk sonra çok hafif çizgi belirdi gibi biraz kurusun dedim bi 25-30 dk sonra daha belli oldu ama emin de değilim tabi olabilir mi sizce ? Bu 20 dk filan sonraki resim
Artımed canımBen 7 gün Kala labaquick kaset testinde varla yok arası çizgi ile anlamıştım bu testin markası ne
Ya cok iyi . Ben geçen ay kimyasal geçirdim hemen peşine olur mu bilmem ama inşallah sağlıklı bi gebeliktir varsa da , öyle yapayım o zaman , teşekkür ederim :)Ben 6 gün kala böyle belirsiz bir testle öğrendim gebeliğim canım beta da 6.60 çıkmıştı olabilir yani 2 gün arayla test yap koyulaşmasını takip et inşallah gebesinizdir
Eki Görüntüle 3235865
Artımed biraz sorunlu başka bir marka al istersenArtımed canım
Kimyasaldan hemen sonra hamile kalanları duydum burda canım ben Rabbım gönlüne göre versin inşallah hamilelik durumun varsa burda bilgi verirsin bize de senin için dua edicem inşallah hamilesindirYa cok iyi . Ben geçen ay kimyasal geçirdim hemen peşine olur mu bilmem ama inşallah sağlıklı bi gebeliktir varsa da , öyle yapayım o zaman , teşekkür ederim :)
Aslında bende burda bir çok kişiden okudum ama eczane de bu vardı , bakayım 2 gün sonra tekrarlıcamArtımed biraz sorunlu başka bir marka al istersen
Ya çok istiyoruz 2020 den beri 2 kez kimyasal geçirdim 2 sene arayla artık çok istiyorum sağlıklı bi gebeliğim sağlıklı bi bebeğim olsun diye , inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder .Kimyasaldan hemen sonra hamile kalanları duydum burda canım ben Rabbım gönlüne göre versin inşallah hamilelik durumun varsa burda bilgi verirsin bize de senin için dua edicem inşallah hamilesindir
Kan testi verdin miKzlar adete 2 gün var bgn tekrar başka test yaptım , ilkten çok soluk varla yok Arası bi şry gibi cktı kenara koydm hafif kurumaya yakın 2.çizgi hayalet gibi gözüktü gölge de .
Kuruyunca tamamen 2.çizgi belirdi hafif
Bugün adet oldumSonuç ne canım
Kan testi verdin mi
Hayırlısı olsun canım Allah nasip etsin en kısa süredeBugün adet oldum
kızlar benim beklenen adet tarihim 25nisan salı 6 gün var . Göğüslerim aşırı hassas agrıyor hareket ederken bile . Bir kaç gündür de adet olacak gibi kasıklarım fena batıyor sonra geçiyor . Öylesine bi kader test yaptım ilk dk çok anlamadım bi 10 dk sonra çok hafif çizgi belirdi gibi biraz kurusun dedim bi 25-30 dk sonra daha belli oldu ama emin de değilim tabi olabilir mi sizce ? Bu 20 dk filan sonraki resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?