Adete 6 gün kala gebelik belirtisi

Filanfalan01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
75
15
8
kızlar benim beklenen adet tarihim 25nisan salı 6 gün var . Göğüslerim aşırı hassas agrıyor hareket ederken bile . Bir kaç gündür de adet olacak gibi kasıklarım fena batıyor sonra geçiyor . Öylesine bi kader test yaptım ilk dk çok anlamadım bi 10 dk sonra çok hafif çizgi belirdi gibi biraz kurusun dedim bi 25-30 dk sonra daha belli oldu ama emin de değilim tabi olabilir mi sizce ? Bu 20 dk filan sonraki resim

Eklentiler

• 94007137-4973-40B2-A59E-5E036BA1851D.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 1.517
Ben 7 gün Kala labaquick kaset testinde varla yok arası çizgi ile anlamıştım bu testin markası ne

Ben 6 gün kala böyle belirsiz bir testle öğrendim gebeliğim canım beta da 6.60 çıkmıştı olabilir yani 2 gün arayla test yap koyulaşmasını takip et inşallah gebesinizdir

Ben 6 gün kala böyle belirsiz bir testle öğrendim gebeliğim canım beta da 6.60 çıkmıştı olabilir yani 2 gün arayla test yap koyulaşmasını takip et inşallah gebesinizdir
Eki Görüntüle 3235865
Ya cok iyi . Ben geçen ay kimyasal geçirdim hemen peşine olur mu bilmem ama inşallah sağlıklı bi gebeliktir varsa da , öyle yapayım o zaman , teşekkür ederim :)

Ya cok iyi . Ben geçen ay kimyasal geçirdim hemen peşine olur mu bilmem ama inşallah sağlıklı bi gebeliktir varsa da , öyle yapayım o zaman , teşekkür ederim :)
Kimyasaldan hemen sonra hamile kalanları duydum burda canım ben Rabbım gönlüne göre versin inşallah hamilelik durumun varsa burda bilgi verirsin bize de senin için dua edicem inşallah hamilesindir

Kimyasaldan hemen sonra hamile kalanları duydum burda canım ben Rabbım gönlüne göre versin inşallah hamilelik durumun varsa burda bilgi verirsin bize de senin için dua edicem inşallah hamilesindir
Ya çok istiyoruz 2020 den beri 2 kez kimyasal geçirdim 2 sene arayla artık çok istiyorum sağlıklı bi gebeliğim sağlıklı bi bebeğim olsun diye , inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder .

Sonucu burdan gene yazarım inşallah

Bgn tekrar aynı test ile yaptım bir şey çıkmadı tek çizgi yani , galiba dün ki kuruma çizgisi dedikleri şeydi kızlar

Kzlar adete 2 gün var bgn tekrar başka test yaptım , ilkten çok soluk varla yok Arası bi şry gibi cktı kenara koydm hafif kurumaya yakın 2.çizgi hayalet gibi gözüktü gölge de .
Kuruyunca tamamen 2.çizgi belirdi hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…