- Konu Sahibi busemira12
-
Aminn Rabbım hepimizi sevindirsinnHayırlı akşamlar kızlar. Bizde geçen ay denedik, hamileliğin bütün belirtilerini taşıyordum resmen ama maalesef olmadı kismet değilmiş. Bu ay tekrar denedik daha adetime 12 gün falan var aşırı gerginim hayirlisiyla olur inşaAllah . Benim gibi Bekleyen herkese nasip olsun insaAllah
İnşaAllah. Benim 2 tane kızım var çok şükür ama tekrar anne olmak istiyorum. Rabbim öncelikle anneliği hiç tatmamış kardeşlerime sonra da benim gibi tekrar anne olmak isteyenlere nasip etsinAminn Rabbım hepimizi sevindirsinn
Daha yeni korunmayı bırakmışsınız bismillah diyinYa bilmiyorum ama aşırı duygusal, halsizim,gerginim,duygu durum bozukluğu var acaba kan versem çıkar mı hep bir hayalim cocuk çok severim . Korunuyorduk bu ay bıraktık eşim de bende çok istiyoruz lütfen dua edin bana da
Bugün sabah kan verdim. Maalesef 0.100 . Adet olmama 6 gün var erken mi yada olmuş olsaydı çıkardı değil mi kandaDaha yeni korunmayı bırakmışsınız bismillah diyin, hemen olmadığını bilerek ilerlerseniz sizin için daha rahat olur. Yada doktora danışıp planlayın bazen kendi başımıza bilgiler yetersiz kalıyor. Yumurtlama günü her kadının farklı ve kimisi adetten bir gün sonra çatlar bilemeyiz. Buradaki bilgiler, tecrübeler bir yere kadar.
Amin inşallahİnşaAllah. Benim 2 tane kızım var çok şükür ama tekrar anne olmak istiyorum. Rabbim öncelikle anneliği hiç tatmamış kardeşlerime sonra da benim gibi tekrar anne olmak isteyenlere nasip etsin
ben çok silik bir çizgi gördüm gibi amaCanım benim bugün 6 gün var ve sonuç böyle ama sonuç ne dersen bilmiyorum
Ben de görmüştüm , bugün ilk idrarla yineledim ama maalesef bundan daha az belirgin bir çizgi var , adete de 5 gün var , zaten tüm adet belirtileri varben çok silik bir çizgi gördüm gibi ama
hayırlısıyla bu ay olsun inşallah, hayırlı kandiller size deBen de görmüştüm , bugün ilk idrarla yineledim ama maalesef bundan daha az belirgin bir çizgi var , adete de 5 gün var , zaten tüm adet belirtileri varhayırlı kandiller dilerim bu arada.
Geç döllenme olabilir belki herkesin adetten önce pozitif çıkmaz yada değerleri yükselmez. Siz regli zamanınızı bekleyin. Olmazsanız tekrar kan verin.Bugün sabah kan verdim. Maalesef 0.100 . Adet olmama 6 gün var erken mi yada olmuş olsaydı çıkardı değil mi kanda
Ben şuan 7 haftalık hamileyim sizdede var hayırlısıyla benim beta da bile çıkmadı adett tarihinde verdim beta o zaman çıktıCanım benim bugün 6 gün var ve sonuç böyle ama sonuç ne dersen bilmiyorum 
pozitife benziyor ama yeniden yaptınız mı acaba?Bende adete 6 gün kala test yaptım kızlar boyle sonuc nedir sizce
Gebelik var mıymış öğrendiniz miCanım benim bugün 6 gün var ve sonuç böyle ama sonuç ne dersen bilmiyorum
Maalesef negatifGebelik var mıymış öğrendiniz mi
Erken gebelik testi al çıkar ben 7 gün kala yağtımAdete 6 gün kala idrarda gebelik testi çıkar mı çıkmaz mı?
Bence varCanım benim bugün 6 gün var ve sonuç böyle ama sonuç ne dersen bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?