Ben 12 gün vardı erken gebelik testi yaptığımda negatif çıktı şuan 9 gün var ama kasik ağrılarım ve akıntım var sizce olabilir miyimAdet tarihinizin 8. Günü kaset testte, erken gebelik testinde regliye 6, 5,4..gün kala çıkar kanda her türlü çıkar
Daha çook var regliye psikolojik belirtiler olabilir bende çok yaşadığım için sizde hayal kırıklığına uğraşmayın akışına bırakın sadece ağır kaldırma, hoplama zıplamaBen 12 gün vardı erken gebelik testi yaptığımda negatif çıktı şuan 9 gün var ama kasik ağrılarım ve akıntım var sizce olabilir miyim
Of gerçekten cok kötü bir psikolojiymişDaha çook var regliye psikolojik belirtiler olabilir bende çok yaşadığım için sizde hayal kırıklığına uğraşmayın akışına bırakın sadece ağır kaldırma, hoplama zıplamaReglini beklemeni tavsiye ederim bilirim çok zor beklemek ama herşey allahtan inşallah hamlesinizdir
Şöyle söyleyim testler yüzde yüz doğru sonuç vermiyor hangi yumurtlama gününde hamile kaldığını bilmiyorsun ki? Geç döllenme diye birşey de var kimisinin regliye 10 gün kala da çıkabiliyor kimisinin reglisinin 10 gün geçtiği zaman çıkıyor anlıyacağın beklemekten başka çare yok ama şüphelerin artarsa direk kan ver kanda yanılma payı yokOf gerçekten cok kötü bir psikolojiymişerken gebelik testi kaç günde çıkartıyor peki
Şöyle söyleyim testler yüzde yüz doğru sonuç vermiyor hangi yumurtlama gününde hamile kaldığını bilmiyorsun ki? Geç döllenme diye birşey de var kimisinin regliye 10 gün kala da çıkabiliyor kimisinin reglisinin 10 gün geçtiği zaman çıkıyor anlıyacağın beklemekten başka çare yok ama şüphelerin artarsa direk kan ver kanda yanılma payı yok
Amin canım inşallah haber verirsin olur muCok teşekkür ederimbekleyip göreceğiz artık Allah'ım nasip etsin inşallah isteyen herkese
12 gün kala yaptığım test böyleydiAmin canım inşallah haber verirsin olur mudaha bilgili kişiler yazar inşallah ben çok aydınlatamamış olabilirim seni
Testi göremiyorum canım 12 gün çook çok yeni ama çıkma ihtimali aşırı düşük boşuna testlere paranı yatırma Reglini bekle12 gün kala yaptığım test böyleydi
Bence de hayırlısı artıkTesti göremiyorum canım 12 gün çook çok yeni ama çıkma ihtimali aşırı düşük boşuna testlere paranı yatırma Reglini bekle
adetın 8. gunu mu?Adet tarihinizin 8. Günü kaset testte, erken gebelik testinde regliye 6, 5,4..gün kala çıkar kanda her türlü çıkar
Yani 8 gün geçtikten sonra demek istemiştimadetın 8. gunu mu?
Negatif görünüyor normal yani çok erken yapmışsın o yüzdenBence de hayırlısı artık
ahaha :)) ben de 18 28 bişi yazcaktı da eksık kaldı heralde dedım:)Yani 8 gün geçtikten sonra demek istemiştim
adetın dongusu kac gun? perıyodun yaniBen 12 gün vardı erken gebelik testi yaptığımda negatif çıktı şuan 9 gün var ama kasik ağrılarım ve akıntım var sizce olabilir miyim
Çok bilgili değilim valla burda okuduğum kadarıylayım çok periyot takibi de yapmamam o yüzden toplara hiç girmedimahaha :)) ben de 18 28 bişi yazcaktı da eksık kaldı heralde dedım:)
yok ben de az bişi ogrendım :)) periyodunu o yazan arkadasın adeti duzenliyse 12 gun once daha yeni yumurtlama olmus oluyor . cok erken yapmıs dıye acıklamak için yazmıstım :))Çok bilgili değilim valla burda okuduğum kadarıylayım çok periyot takibi de yapmamam o yüzden toplara hiç girmedimsiz daha iyi yardımcı olursunuz
33 günde oluyorum ortalamaadetın dongusu kac gun? perıyodun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?