Adete 6 gün kala gebelik testi

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Kızlar dayanamıyorum adetime 6 gün kaldı test yaptım erken gebelik ve kaset test negatif çıktı . İki gün önce de açık kahverengi bir iki damla leke geldi sonra da sarı geldi başka da gelmedi . Acaba yerleşme kanamasımı yerleşme kanaması ise kaç gün sonra test yapmam gerekir

Adet tarihinizin 8. Günü kaset testte, erken gebelik testinde regliye 6, 5,4..gün kala çıkar kanda her türlü çıkar

Adet tarihinizin 8. Günü kaset testte, erken gebelik testinde regliye 6, 5,4..gün kala çıkar kanda her türlü çıkar
Ben 12 gün vardı erken gebelik testi yaptığımda negatif çıktı şuan 9 gün var ama kasik ağrılarım ve akıntım var sizce olabilir miyim

Ben 12 gün vardı erken gebelik testi yaptığımda negatif çıktı şuan 9 gün var ama kasik ağrılarım ve akıntım var sizce olabilir miyim
Daha çook var regliye psikolojik belirtiler olabilir bende çok yaşadığım için sizde hayal kırıklığına uğraşmayın akışına bırakın sadece ağır kaldırma, hoplama zıplama Reglini beklemeni tavsiye ederim bilirim çok zor beklemek ama herşey allahtan inşallah hamlesinizdir

Of gerçekten cok kötü bir psikolojiymiş erken gebelik testi kaç günde çıkartıyor peki

Of gerçekten cok kötü bir psikolojiymiş erken gebelik testi kaç günde çıkartıyor peki
Şöyle söyleyim testler yüzde yüz doğru sonuç vermiyor hangi yumurtlama gününde hamile kaldığını bilmiyorsun ki? Geç döllenme diye birşey de var kimisinin regliye 10 gün kala da çıkabiliyor kimisinin reglisinin 10 gün geçtiği zaman çıkıyor anlıyacağın beklemekten başka çare yok ama şüphelerin artarsa direk kan ver kanda yanılma payı yok

Cok teşekkür ederim bekleyip göreceğiz artık Allah'ım nasip etsin inşallah isteyen herkese

Cok teşekkür ederim bekleyip göreceğiz artık Allah'ım nasip etsin inşallah isteyen herkese
Amin canım inşallah haber verirsin olur mu daha bilgili kişiler yazar inşallah ben çok aydınlatamamış olabilirim seni

Testi göremiyorum canım 12 gün çook çok yeni ama çıkma ihtimali aşırı düşük boşuna testlere paranı yatırma Reglini bekle
Bence de hayırlısı artık

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-24-00-41-03-549_com.miui.gallery.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 2.318
ahaha :)) ben de 18 28 bişi yazcaktı da eksık kaldı heralde dedım:)
Çok bilgili değilim valla burda okuduğum kadarıylayım çok periyot takibi de yapmamam o yüzden toplara hiç girmedim siz daha iyi yardımcı olursunuz

Çok bilgili değilim valla burda okuduğum kadarıylayım çok periyot takibi de yapmamam o yüzden toplara hiç girmedim siz daha iyi yardımcı olursunuz
yok ben de az bişi ogrendım :)) periyodunu o yazan arkadasın adeti duzenliyse 12 gun once daha yeni yumurtlama olmus oluyor . cok erken yapmıs dıye acıklamak için yazmıstım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…