M melansu Nirvana Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 392 63 643 37 İçel Mersin 24 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi melansu #21 Massalllllll .!.: Eğer çok azsa yerleşme kanaması olabilir canım başka belirtin var mı Genişletmek için tıkla... Kasık bel sırt ağrısı var göğüslerim hassas aşırı şişkinlik . İki gün öncede kahverengi akıntı geldi çöm az damla şeklinde
Massalllllll .!.: Eğer çok azsa yerleşme kanaması olabilir canım başka belirtin var mı Genişletmek için tıkla... Kasık bel sırt ağrısı var göğüslerim hassas aşırı şişkinlik . İki gün öncede kahverengi akıntı geldi çöm az damla şeklinde
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.477 En iyi cevaplar 1 6.054 198 24 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi melansu #22 Massalllllll .!.: 33 günde oluyorum ortalama Genişletmek için tıkla... yani 19. gunde falan oluyo yumurtlaman. ona gore test yapmayı dene.:) yumurtlamadan 10 gun sonra testte cıkabılır:)
Massalllllll .!.: 33 günde oluyorum ortalama Genişletmek için tıkla... yani 19. gunde falan oluyo yumurtlaman. ona gore test yapmayı dene.:) yumurtlamadan 10 gun sonra testte cıkabılır:)
G Gulo77 Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 25 3 16 32 18 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi melansu #23 Massalllllll .!.: Of gerçekten cok kötü bir psikolojiymiş erken gebelik testi kaç günde çıkartıyor peki Genişletmek için tıkla... Kaç gün önce meselesi değil aslında beta hcg kanda 5in üstüne ne zaman çıkarsa erken gebelik testi silik ikinci çizgiyi göstermeye başlıyor o yüzden erken gebelik testlerinin yanılmadığını düşünüyorum
Massalllllll .!.: Of gerçekten cok kötü bir psikolojiymiş erken gebelik testi kaç günde çıkartıyor peki Genişletmek için tıkla... Kaç gün önce meselesi değil aslında beta hcg kanda 5in üstüne ne zaman çıkarsa erken gebelik testi silik ikinci çizgiyi göstermeye başlıyor o yüzden erken gebelik testlerinin yanılmadığını düşünüyorum