- 27 Aralık 2022
- 1.704
- 2.008
- 63
Anladım canım yarın sen testini tekrarla vardır belki çünkü bugün silik çizgi çıkmış inşallah yarın da çıkarBen ovulasyon takibi yapmadım,sadece akıntıdan en son o gün ilişki olmuştu diye onu baz aldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım yarın sen testini tekrarla vardır belki çünkü bugün silik çizgi çıkmış inşallah yarın da çıkarBen ovulasyon takibi yapmadım,sadece akıntıdan en son o gün ilişki olmuştu diye onu baz aldım
Biri ben adet gününe kadar negatıftım sonra pozıtıf oldum desın dıye bekliyoruzHahaha dün açmıştım yazanlar olmuş yeni gördüm bendesana dedim ama 2003 senesine kadar gittim bugün bir konu da ben açayım hahahah
![]()
Kimse de demiyorBiri ben adet gününe kadar negatıftım sonra pozıtıf oldum desın dıye bekliyoruz![]()
Ya senı tanımayı çok ısterdımKimse de demiyorbari yalan söyleyin de inanalım
![]()
Kız ben oralarda kavga mavga eder şimdi ceza falan yerim hahahahYa senı tanımayı çok ısterdımarada kaynana görümce boşanma ayrılık konularına gıt bak. Hamılelıgı unutuyorsun ıyı gelıyor ben öyle yapıyorum bazen
![]()
Benımde esım nıgdelıKız ben oralarda kavga mavga eder şimdi ceza falan yerim hahahaharada bakıyorum ama iyi oluyor cidden
ay bende seni tanımayı isterdim canım valla çok iyi geldin birde o 51 Niğde’nin 51 i ise eşim niğdeli ahaha
![]()
Bak işte ordan kan çekti ahhahahahaha yada dur kan demeyelim çekeriz şimdiBenımde esım nıgdelı![]()
3 harflı bızden uzak dursun 9 ay ne olurBak işte ordan kan çekti ahhahahahaha yada dur kan demeyelim çekeriz şimdi![]()
Ben hemde ikiz gebelikti 2 gün geçmişti yerleşme kanaması adet günü gördüm.batdan 2 gün sonra silik çizgi gördüm . Reglim 4 gün geçmişken betam 157 ydi . Geç döllenme yani umudunuzu kaybetmeyin . Malesef 6 aylıkken karnimda hastalikdan kalpleri durdu ama olmuyor değil geç döllenme yasadiysaniz batdan sonra bile hamilelik ogrenirsinizBiri ben adet gününe kadar negatıftım sonra pozıtıf oldum desın dıye bekliyoruz![]()
Ahahaha aynen evrene doğru dürüst gönderelim de yanlış anlamasın başımıza iş açmayalım3 harflı bızden uzak dursun 9 ay ne olurtemellı gıtmesın ama s..Çarız
![]()
Ayy bızı daha beter umutlandırdın . Adet günü adet sancısı çekerken bıle yerlesmemı acaba derım artık . Allah bır daha nasıp etsın sağlıklı bır sekılde canım . Çok üzüldümBen hemde ikiz gebelikti 2 gün geçmişti yerleşme kanaması adet günü gördüm.batdan 2 gün sonra silik çizgi gördüm . Reglim 4 gün geçmişken betam 157 ydi . Geç döllenme yani umudunuzu kaybetmeyin . Malesef 6 aylıkken karnimda hastalikdan kalpleri durdu ama olmuyor değil geç döllenme yasadiysaniz batdan sonra bile hamilelik ogrenirsiniz
Çok üzüldüm canımBen hemde ikiz gebelikti 2 gün geçmişti yerleşme kanaması adet günü gördüm.batdan 2 gün sonra silik çizgi gördüm . Reglim 4 gün geçmişken betam 157 ydi . Geç döllenme yani umudunuzu kaybetmeyin . Malesef 6 aylıkken karnimda hastalikdan kalpleri durdu ama olmuyor değil geç döllenme yasadiysaniz batdan sonra bile hamilelik ogrenirsiniz
Aynen benım dualarım kabul olmaz olmaz yanlış anlaşılma ıle kabul olmasınAhahaha aynen evrene doğru dürüst gönderelim de yanlış anlamasın başımıza iş açmayalım![]()
Aynen benım dualarım kabul olmaz olmaz yanlış anlaşılma ıle kabul olmasın![]()
Ben sabah başka bı sebepten esım ıcın hastahane gıdıcem . Sabah hastahane den önce uyanır uyanmaz ılk ıdrarla yapmam lazım . Sonra depresyon mod a gecerımyarın da yapalım bakalım ne çıkacak görcezz olmadı ağlarız burda ağlama duvarı olsun
![]()
Haberleşelim canımBen sabah başka bı sebepten esım ıcın hastahane gıdıcem . Sabah hastahane den önce uyanır uyanmaz ılk ıdrarla yapmam lazım . Sonra depresyon mod a gecerım![]()
Çok üzüldüm canımlakin ovülasyon testi olduğu için çatlama günüm belli benim geç döllenme olmaz sanıyorum ama genelde 11-12 gün çıkar diyorlar ya bi ümit bekliyoruz
Bugün çatlamadan sonra kaçıncı gününde canım ovülasyon yaptın mı? İnşallah vardır da yarın koyulaşırBende ikizlerden sonra tekrar bekliyorum çok az kaset testte silik çizgi gördüm sabah yarın tekrar bakicam ben de inşallah güzel haberler alırız hepimiz . Bat 2 Eylül benimde
Ben uygulamadan takip ettim aciksasi ona göre pik günüm ayın 18 ydi 3 gün önce çok ağrım oldu 2 3 damla kahverengi leke geldi sadece yerleşme diye umut ediyorum canım . Kaç gündür kaç tane test yaptım meraktan hepsi negatifti bir tek bu sabah çok az silik o da benim görebileceğim şekilde çizgi gördüm inşallah artar canım ve inşallah hep beraber o çift çizgileri görürüzBugün çatlamadan sonra kaçıncı gününde canım ovülasyon yaptın mı? İnşallah vardır da yarın koyulaşır![]()