- 8 Haziran 2025
- 792
- 556
- 18
Pek umudum yok ama ınsallah canımHaberleşelim canımgüzel haberler alalım inşallllaaahhhh
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek umudum yok ama ınsallah canımHaberleşelim canımgüzel haberler alalım inşallllaaahhhh
![]()
BurdayıımmBiri ben adet gününe kadar negatıftım sonra pozıtıf oldum desın dıye bekliyoruz![]()
Ayyy insallah darısı bızeBurdayıımmadetten bir gün önce yani 13 ünde awox testim sabah ilk idrarla negatifti. Adet gecikmesinin 2.günü 16sında awox testim çook belirgin bir çizgiyle pozitif
❤
Aminn Rabbim tüm isteyenlere size de nasip etsinAyyy insallah darısı bıze![]()
Haber ver bizede canımBen uygulamadan takip ettim aciksasi ona göre pik günüm ayın 18 ydi 3 gün önce çok ağrım oldu 2 3 damla kahverengi leke geldi sadece yerleşme diye umut ediyorum canım . Kaç gündür kaç tane test yaptım meraktan hepsi negatifti bir tek bu sabah çok az silik o da benim görebileceğim şekilde çizgi gördüm inşallah artar canım ve inşallah hep beraber o çift çizgileri görürüz![]()
Ben yumurtlama zamanımı bilmiyorum siz biliyorsunuz , ben de 10 gün kala predictor early test yaptım negatif
8 gün kala yine yaptım yine negatif
7 gün kala kan testi verdim bir ihtimal çıkarsa diye o da 1.20 çıktı negatif.
Bugün 5 gün kala tekrar predictor test yaptım birden fazla şerit çizgisi çıktı. Sonra testin bozuk olabileceğini düşünüp tekrar yaptım bu sefer de çok çok çok silik benim görebildiğim bir çizgi var. İlaç kullandığım için erkenden öğrenmek istedim ancak kendimi çok yormuş oldum. Henüz tam olarak pozitife döndü mü bilemiyorum yani ama forumda onlarca yorum okudum, genelde hep gecikmeden sonra pozitife dönenlerle dolu.o
Canım yumurtlamanı biliyor muydun peki geç yumurtlama mı oldu acaba sende diye merak edip sordumBurdayıımmadetten bir gün önce yani 13 ünde awox testim sabah ilk idrarla negatifti. Adet gecikmesinin 2.günü 16sında awox testim çook belirgin bir çizgiyle pozitif
❤
İnşallah canım bizde de benzeri olur. Ben de bugün 11. Gündeyim çıkmadı biraz umudum azaldı ama yarın bir daha denicem bakalım. Çıksa çıkardı diye de düşünüyorum bir yandan bakalım hayırlısıKızlar ben de adete 6 gün kala kan testinde 0.5 sonuç görünce değilim diye hiçbir belirtiyi umursamadım hatta adet oluyorum sandım günlerce adet ağrısı çektim göğüslerim aşırı acıdı hep ama yoktur diye 2 hafta öyle gezdim sökülemiyorum sandım zaten pcosluyum 2 hafta sonunda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim belki umut olur size de![]()
Evet canım baya geç yumurtlama oldu bende. Normal adet tarihim 5 ağustostu ama yumurtam 31 temmuzda çatladı. Yani döngümün 27 gününde çatlama oldu. Öyle olunca adet tarihim 14 ağustosa kaydı. 13 ünde bile negatifti. 16sında çok şükür pozitifi gördümCanım yumurtlamanı biliyor muydun peki geç yumurtlama mı oldu acaba sende diye merak edip sordum
Çok sevindim canım ama bende ihtimal olmaz ovülasyon testi yaptığım için 4 gün var adetime yarın da yaparım sonra adeti beklerim gibime geliyorEvet canım baya geç yumurtlama oldu bende. Normal adet tarihim 5 ağustostu ama yumurtam 31 temmuzda çatladı. Yani döngümün 27 gününde çatlama oldu. Öyle olunca adet tarihim 14 ağustosa kaydı. 13 ünde bile negatifti. 16sında çok şükür pozitifi gördüm![]()
Canım İnşallah vardır Rabbim tüm isteyenlere size de nasip etsin İnşallahÇok sevindim canım ama bende ihtimal olmaz ovülasyon testi yaptığım için 4 gün var adetime yarın da yaparım sonra adeti beklerim gibime geliyor![]()
Evet canım ben aslında beklerdim de ilk gebeliği 10. Gün öğrenince bu da öyle olur mu dedim test negatif çıkınca bi boşluğa düştüm hayırlısı artık. Olmazsa da diğer aylar deneriz çok sağol bu aradaCanım İnşallah vardır Rabbim tüm isteyenlere size de nasip etsin İnşallahama yumurtlama geç olunca da aynı yani döngü uzamış oluyor sadece. Senin için erken olduğunu düşünüyorum bende çatlamadan sonra ki 13.günde negatifti 16.gün pozitif oldu. Adet olmayana kadar umut hep var
![]()
Hayırla sağlıkla gelsin canım ne demek sende sağolEvet canım ben aslında beklerdim de ilk gebeliği 10. Gün öğrenince bu da öyle olur mu dedim test negatif çıkınca bi boşluğa düştüm hayırlısı artık. Olmazsa da diğer aylar deneriz çok sağol bu arada![]()
Benimde 18 i ovilasyon tarihimdi hergün test yapıyorum adete 3 gün kaldı ama hala negatif umudumu kaybediyorum artıkKızlar 17 Ağustos pik 18 Ağustos çatlama oldu. Bat 2 Eylül gösteriyor. Bugün dpo 9 prodoctor ve laboquick yaptım bugün negatif çıktı. Erken yaptım biraz biliyorum ama negatif görüp sonra pozitif gören oldu mu acaba?? Yada bekleyen var mı benim gibi.
Adete kadar ümit var diyorlar da öyle olmuyor ya ümit azalıyor dimi napalım canım artık kısmetBenimde 18 i ovilasyon tarihimdi hergün test yapıyorum adete 3 gün kaldı ama hala negatif umudumu kaybediyorum artık![]()
Kesinlikle öyle ya son günler ihtimal azalıyor. İyice strese giriyorum adet olmaktan korkuyorum artıkAdete kadar ümit var diyorlar da öyle olmuyor ya ümit azalıyor dimi napalım canım artık kısmet
Naptın canım ben sabah adet oldum hemde 2 gün gecikmeyle gecikince acaba mı demiştim ama olmadı bu ayBenimde 18 i ovilasyon tarihimdi hergün test yapıyorum adete 3 gün kaldı ama hala negatif umudumu kaybediyorum artık![]()