Adete 6 gün negatif adet günü pozitif olanlar

UstaOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
520
244
53
27
Hanımlar adetten 6 gün önce test yaptım negatifti şuan adete 2 gün var test yapmadım adet gününde yapıcam sizce pozitif olma ihtimali olur mu olsaydı 6 gün kala çıkar mıydı

Hanımlar adetten 6 gün önce test yaptım negatifti şuan adete 2 gün var test yapmadım adet gününde yapıcam sizce pozitif olma ihtimali olur mu olsaydı 6 gün kala çıkar mıydı
Çıkmazdı, 6 gün test için erken

Ben 12 gün kala yapmıştım çıkmıştı silikti ama vardı belli olmaz olabilir de aklın kalmasın tekrar yap yada gidip kan verin

Adete 5 gün kala kan değerim 103 mu neydi. 100 kusurdu. Yani ama 8. Haftadan sonra çocuk bir hafta önde göründü hep ultrasonda doktorda adet tarihimi değişti erken yumurtalama olmuş olabilir dedi. Belki erken yumurtalama olmuşsa benim ondan olabilir yani hemen adetten sonra hamile kalmış olablrmisim. İlginç ama bu işler hiç belli olmuyor

Kaç günde bir adet oluyorsunuz?
28 günde bir ama hemen adet zaten üç gün sürüyor dördüncü günü yumurtlama olmuş olamaz mı hatta ben geçen ay gittiğimde doktor da inanmamıştı testte çıktı dedim olamaz dedi kan ver bakalım dedi 78 çıkmıştı kimyasal oldu ama kimyasal da olsa hamilelik olarak kabul ediliyor

Çıkmazdı
2 gün kala çıkar ama.
Yumurtlama gününüzü tam biliyorsanız üzerine 12-13 gün koyun,sonuç çıkar

Çıkmazdı
2 gün kala çıkar ama.
Yumurtlama gününüzü tam biliyorsanız üzerine 12-13 gün koyun,sonuç çıkar
Lütfen kesin bilgiymis gibi konuşmayın ya yalan mı söylüyorz başıma geleni söylüyorum 2 gün kala çıkar başka çıkmaz dyosunuz adete 6 gün kala öğrendim. 5 gün kala değerim 103du. Erken döllenme veya değil bu işler belli olmuyor.

Döllenmeden 10-12 gün sonra beta yükseliyor, kaset testlerde beta 10’u geçince pozitif gösteriyor. Erken yumurtlamışsınızdır, sağlıklı olsaydı muhtemelen 800-900 olurdu betanız demek ki. Geçmiş olsun

Bilemiyorum ki bu gün sorucam aile hekimine hayırlısı olsun normal değilse de yapıcak bişi yok denemeye devam

Tamam bütün doktorlar yalan söylüyor siz doğrusunuz.
Örnek veriyorum;
Geçen aylarda bi 28 günde adet oldum bi de 35 günde. İki adetin de yumurtlaması Farklı. O yüzden döngü uzunluğu da Farklı. 35 güne göre test yaparsam adetime 7 gün kala da çıkar. Sonra yazarsınız 6 gün kala diye. Eski döngüye göre evet 6 gün kala çıkar !
Bu matematiği kuramıyorsunuz.
Asıl olan yumurtlamadan 12-13 gün sonra çıkması.
Döngü uzunluğu değişirse bu şekilde çıkar doğru !
Sonra millet bunları okuyup 7-8 gün kala test yapıyor gebelik varsa da öğrenmiyor.
İlk korunmayı bıraktığımda böyle yorumları okuyup sürekli test yapıyorum erkenden.
Ne zaman yumurtladığınızı bilmeden gün vermek çok saçma. Bilin istedim.
Emin olmadığım hiçbir bilgiyi burada yazıp da millete umut vermem. Burada beni bilen biliyor.

Canım seni senin bilir kişi olduğuna fln kim inandırdı??? Bir yıldır çocuk için uğraştıgmdan adet takvimim günü gününe saatine kdr kayıtlı ne zmn olmuş ne zmn bitmiş son 4 aylık periyotta hiçbir değişiklik uzama fln yok sabit 28 günde bir oluyordum sen bunu neden kabullenmek de bukdr zorlanyosun. Adet bitiminin 4. Günü hamile kaldm bunu söyleyen doktor ama sen daha iyi biliyorsun tabi herkesin vücudu bünyesi farklı neyin nasıl olacağının bir kuralı kesinliği yok. Tabularını biraz yıkmayı dene. Hersey kitapta yazdığıyla birebir örtüşmyor. 22 Ekim'de adet oldum adetim 2-3 gun surup bitiyor. korunmasız ilişkim 27 Ekim ve 3 Kasım'da oldu. Ben 3 kasimdaki iliskimden hamile kaldığımı düşündüm çünkü heray ki yumurtlamama göre ben hep adetin 14. 15. Gün yumurtlarm ovulasyon testiyle takip ettiğim için. O yüzden ben 3 Kasım'da hamile kaldgma emindim yumurtlama dönemime denk geliyordu. Ovulasyon yapmamıştm. Ama doktor adet bitimi döllenme olduğunu söylüyor adet tarihimi bir hafta öne çekerek değişti. Bu durumda adetten hemen sonra yumurtlamsm ama 3 kasmda da akıntım vardı buna ne diceksin ?? Kaldiki bir ay içinde iki kez yumurtlama da olabiliyor. Bunları bilmeden insanlara salak mualamesi yapma ne yasadysam yazyrm hala itiraz edysn.

3 Kasım'da hamile kalmışsam bile 6 gün kala ki testim bununla öğrendim. Adete 6 gün vardı yani bu net.

Eklentiler

• IMG_20221113_110721.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 1.193
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…