Adete 6 gün negatif adet günü pozitif olanlar

Hanımefendi hamilesiniz galiba, sizdeki bu yükseliş Çinlilerde yok, milleti neden yeriyorsunuz herkes burda fikrini paylaşabilir konu sahibide siz değilsiniz neden bu kadar konuyu ele aldınız inat ettiniz anlamıyorum?

Hanımefendi hamilesiniz galiba, sizdeki bu yükseliş Çinlilerde yok, milleti neden yeriyorsunuz herkes burda fikrini paylaşabilir konu sahibide siz değilsiniz neden bu kadar konuyu ele aldınız inat ettiniz anlamıyorum?
Çok pardonda size ne oluyor konunun sizinle alakası ne ?? Ben 6. Gün kala ogrendigmi yazdgm halde bayan olamaz diyor bayana cevap yazyorum da siz kim olarak olaya dahil oluyorsunuz onu anlayamadm ?

Hanımlar adetten 6 gün önce test yaptım negatifti şuan adete 2 gün var test yapmadım adet gününde yapıcam sizce pozitif olma ihtimali olur mu olsaydı 6 gün kala çıkar mıydı
Canım ilk hamileliğimide adetime 6 gün kala çok net bir çizgiyle öğrenmiştim. Aynı gün kan verdim ve değer baya yüksek çıkmıştı. İlk hamileliğimde adet biter bitmez gebelik oluştuğunu düşünüyorum. Hatta önceki ay hamile kalmış olabilirim ve üstüne görmüşümdür diye düşünüyorum. Çünkü daha adetim geçmeden 5 haftalık olmuştu.

İkinci hamileliğimde ise adete 4 gün kala negatif 3 gün kala çok silik bir çizgiyle öğrendim. Bir hafta sonra kan verdim. Ve o zaman henüz 4 haftalık çıkmıştı.

Çok pardonda size ne oluyor konunun sizinle alakası ne ?? Ben 6. Gün kala ogrendigmi yazdgm halde bayan olamaz diyor bayana cevap yazyorum da siz kim olarak olaya dahil oluyorsunuz onu anlayamadm ?
Yazan kişinin yorumunu gayet yerinde gördüğüm için yazdım bu yüzden dahil oldum bundan sizene? Millete saldırmayın haddinizi bilin.

Yazan kişinin yorumunu gayet yerinde gördüğüm için yazdım bu yüzden dahil oldum bundan sizene? Millete saldırmayın haddinizi bilin.
Hiç alakanz olmayan bir konuda bana sizin konunuz bile değil derken sizinde olmayan konuda iki kişinin arasına girmeniz cok ironik haddini bilmesi gereken sizsiniz iki kişi konusurken araya girilmez bu yaşta öğrenemedyseniz daha da öğrenemezsnz ztn.

Burası herkese açık kusura bakmayın ama tabiki de yazarım. Yükselmenizi doğru bıkmadığım için yazdım neyseğğğğ hayatınız da mutsuzluktan öldüğünüz için Burda da sinirinizi, stresinizi boşaltıyorsunuz anlıyorum iyi günler.

İyi ki siz öğrenmişsiniz bu yaşa kadar.
Biz öğrenemedik çirkefliği.
Bize de çirkefliği öğrettiğiniz için teşekkür ederiz.
Herşeyi söylemenin adabı var. Tepkimiz buna. Meseleden uzaklaştık sizin tavrınıza yöneldik dikkat ederseniz.

Hanımlar adetten 6 gün önce test yaptım negatifti şuan adete 2 gün var test yapmadım adet gününde yapıcam sizce pozitif olma ihtimali olur mu olsaydı 6 gün kala çıkar mıydı
Merhabalar ben âdete 3 gün kala yaptım negatifti âdet günümde yaptım pozitif çıktı

Burası herkese açık ama başkasıyla olan muhabbetime atlama terbiyesizliğini gösterende sizsiniz önce bı insanlara saygnz olsun dedikleriniz yaptgnzla ortussun barı mutsuzluktan ôldgüm fikrine nerden kapldnz sizin için yaşınızn olgunluğuna ulaşmanızı temenni ediyorum çocuk gibi biseyler söyleyp can actmaya fln mı calstnz yazık siz kimsiniz benim hayatm hakkında fikriniz olacak hadsiz ya

V ar tabiki canım benim adetten 6 ğün sonra çıktı

Hahahaha aynen

Sizinle bikac ay önce farklı birinin konusunda yine aynı meseleden mesajlastk ben yine 6 gün kala ogrendigmi yazdgmda sizde bunun imkansz olduğunu fln yazmıştnz yine ozmn konularnza baktm hamile kalmaya çalıştığınız için bende hamile olduğum için uzatmadm size hassasiyet gösterdim ama yine benim yorumum üzerine yine olmaz dediğiniz için artk cevap vermek farz oldu. Burada kimseden üslup öğrenecek değilim. Beni yalancı çıkarır gibi olamaz fln derseniz tabiki cevap vereceğim sizde bir zahmet bu kesin fikrlernzden vazgeçin kadın vücudu kapalı bir kutu ne zmn yumurtalma olck ne zmn döllenecek bunlar herkesde farklı gelsyor.

Ayrıca Uzatmamak en iyisi.
Erken yumurtlamışsınız İşte anladık tamam. Erken yumurtlayınca erken öğreniliyor gebelik.

Arkadaşım aynı konudan bahsediyorız zaten. Sen erken yumurtlamışsın o yüzden erken öğrenmişsin. Ama o zamam gebelik oluşmasaydı erken adet olacaktın. Yumurtlamadan 14 gün sonrası adet tarihidir.
O yüzden diyorum herkeste aynı olmaz. Şimdi bunu okuyan 6 gün önce test yapacak ve sizin gibi erken yumurtladıysa negatif diye üzülecek. Ben bundan bahsediyorım ama ne bilir kişi olduğumu söyledim ne de milleti salak yerine koydum. Ben sana hassasiyet gösteremiyorum kusura bakma. Saygısızlıklara hassasiyet gösteremem.

Benim 6gun kala 17 degerle cikti

Eklentiler

• IMG_20230405_160520~2.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 242
  • IMG_20230405_154953.webp
    5 KB · Görüntüleme: 192
Yeni gördüm mesajınızı döngüm 28 günde bir oluyor nasıl olduğunu bende bilmiyorum önceki ay kimyasal geçirdim beklemiyodum ama kul hesap yapar Allah yapmaz oluyormuş ki benim amh 0,19 tüp bebek dendi tam keseyi görecektik düşük oldu hcg binlere kadar çıktı ama kimyasalda 100 200 geçmiyor
Kimyasal da olsa gebelik olarak kabul ediliyor yumurta ve siperm birleşiyor ama rahime tutunamıyor yine de umudum var hala adet olmadım yarın bi idrar testi yapıcam bilmiyorum herşey Allahtan iki ay üst üste gebelik oluyorsa belki bu ayda olabilir ne bilim bende şaşkınım beklemedeyim Allah çok büyük hiç bir şey beni şaşırtmıyor artık
Ya 12 gün kala nasıl silik çizgi çıkabiliyor çok saçma geliyo bana. Döngünüz normalde kaç gün
eni

Hayırlısı olsun rabbim bu ay sağ sağlim nasip etsin inşallah. Doğru diyorsunuz allahın işine sual olunmaz ama regliniz geçmeden test yapıp sonra üzülmeyin benim geçen ay öyle oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…