- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Gögüslerim acıyor adete 8 gün var test yapsam çıkar mı takvimde 4 ü yumurtlama ama benim 31-1 inde yumurtlama belirtilerim oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gögüslerim acıyor adete 8 gün var test yapsam çıkar mı takvimde 4 ü yumurtlama ama benim 31-1 inde yumurtlama belirtilerim oldu
Ben adetime 10 gün varken yaptım idrar testi pozitif çıktı kan verdim 31.9 çıktı şu an adetime 2 gün var 590 çıktı. Olabiliyor bazen erken belli oluyor bazen de gebelik adet geçmesinden 1 hafta sonra anca anlaşılıyor test yapmadan bilemezsiniz, test yapınca çıkmasa bile şüpheniz varsa kesin yok da diyemeyiz şu anGögüslerim acıyor adete 8 gün var test yapsam çıkar mı takvimde 4 ü yumurtlama ama benim 31-1 inde yumurtlama belirtilerim oldu
Ya insan merak ediyor hemen belli olsa tuttu mu tutmadı mı ben meraklı bi insanımBen adetime 10 gün varken yaptım idrar testi pozitif çıktı kan verdim 31.9 çıktı şu an adetime 2 gün var 590 çıktı. Olabiliyor bazen erken belli oluyor bazen de gebelik adet geçmesinden 1 hafta sonra anca anlaşılıyor test yapmadan bilemezsiniz, test yapınca çıkmasa bile şüpheniz varsa kesin yok da diyemeyiz şu an
Valla bende çok meraklıyım bu konudaYa insan merak ediyor hemen belli olsa tuttu mu tutmadı mı ben meraklı bi insanım![]()
Ayy su an tam olarak aynı durumdayımmmm. Başka neler hissettiniz, nasıl bir süreç takip ettiniz, çok heyecanlıyımmmGögüslerim acıyor adete 8 gün var test yapsam çıkar mı takvimde 4 ü yumurtlama ama benim 31-1 inde yumurtlama belirtilerim oldu
Teşekkür ederimAyy su an tam olarak aynı durumdayımmmm. Başka neler hissettiniz, nasıl bir süreç takip ettiniz, çok heyecanlıyımmmRabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin yavrunuza
![]()
Ayy su an tam olarak aynı durumdayımmmm. Başka neler hissettiniz, nasıl bir süreç takip ettiniz, çok heyecanlıyımmmGögüslerim acıyor adete 8 gün var test yapsam çıkar mı takvimde 4 ü yumurtlama ama benim 31-1 inde yumurtlama belirtilerim oldu
Hmmm, teşekkür ederiiiimmm. Bat 10 aralık benim, o tarihe kadar bekleyeceğim test vs yapmadan. Ama insan ister istemez kendini dinliyor, göğüş uçlarım çok acıyor şu an benim bi de karnımda sanki bir masa var ve bi birileri o masayı sağa sola sürüklüyor gibi his oluyor. Bunu havalarin sogumasina , ayaklarimi usutmus olabilecegime de bagliyorum , hayırlısı bakalım o kervana katılmak duasıylaTeşekkür ederimsadece gögüs uclarım acıyordu başka belirti olmadı bende.
Teşekkür ederim Aslında adet belirtisi ile aynı adet olacağım zaman da göğüslerim acıyordu karnım agrıyordu. İkisini ayırmak biraz zor başka bi belirtim olmadıAyy su an tam olarak aynı durumdayımmmm. Başka neler hissettiniz, nasıl bir süreç takip ettiniz, çok heyecanlıyımmmRabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin yavrunuza
Hmmm, teşekkür ederiiiimmm. Bat 10 aralık benim, o tarihe kadar bekleyeceğim test vs yapmadan. Ama insan ister istemez kendini dinliyor, göğüş uçlarım çok acıyor şu an benim bi de karnımda sanki bir masa var ve bi birileri o masayı sağa sola sürüklüyor gibi his oluyor. Bunu havalarin sogumasina , ayaklarimi usutmus olabilecegime de bagliyorum , hayırlısı bakalım o kervana katılmak duasıyla![]()