Adete 7 gün kala test yaptım hep silik çizgi gördüm

basak2121

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
131
40
13
29
Merhaba kızlar adete 7 gün kala silik çizgi gordum sonra testi hep tekrarladim silikti sonra 5 gün kala kan verdim beta 1. 20 çıktı. Gebelik olmuyor mu peki neden silik çıkıyor hep farklı erken gebelik testleriyle denedim bide yardımcı olacak varsa sevinirim ...

Eklentiler

• IMG_20250617_220514.webp
    IMG_20250617_220514.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 823
Merhaba kızlar adete 7 gün kala silik çizgi gordum sonra testi hep tekrarladim silikti sonra 5 gün kala kan verdim beta 1. 20 çıktı. Gebelik olmuyor mu peki neden silik çıkıyor hep farklı erken gebelik testleriyle denedim bide yardımcı olacak varsa sevinirim ...
1.20 takip edilmesi gereken bir değer. Geç döllenme olmuş olabilir. Testlerle takip edin gecikme yaşarsanız 1 hafta kadar bekleyip kan verin kesin sonuç için.

asyakarabey doktor yok görünüyor dedi sizin dediğiniz gibi 1 haftaya kadar adet olmazsan tekrar beta veririsn dedi şuan adetime 3 gün var galiba

Bende adetime 3 gun kala beta 26 çıkmış
Bende adetime 3 gun kala beta 26 çıkmıştı
Sizin ki bence yine iyi olur demi. Bildiğim kadarıyla benim adete 5 gün kala yaptım bu değer çıktı aslında umudumu kestim ama neden silik çıktı onu anlamadım farklı markalarda denedim yani yanlış belki diye

Sizin ki bence yine iyi olur demi. Bildiğim kadarıyla benim adete 5 gün kala yaptım bu değer çıktı aslında umudumu kestim ama neden silik çıktı onu anlamadım farklı markalarda denedim yani yanlış belki diye
Valla üç farklı testte pozitif çıkması bence de çok ilginç. Rahme tutunuyor olabilir mi acaba ya. Yarın bi daha mı kan verseniz

Valla üç farklı testte pozitif çıkması bence de çok ilginç. Rahme tutunuyor olabilir mi acaba ya. Yarın bi daha mı kan verseniz
Adetimin gecmesini bekleyim diyorum cumartesi adet olmam gerekiyor olmazsa yrn bı farklı test ile deneyim tekrar

5 tane days doctor erken gebelik testi yaptım hepsi silik cizgili cikti ama hamile degilim days doctor artımed nimo markalara güvenmeyin

Back
X